CLOSE

15 Jaarsactie

We gaan het samen vieren

Bring a friend actie

We bestaan 15 jaar en dat willen we graag samen vieren. Als u een vriend(in) uitnodigt voor een behandeling krijgen jullie allebei tot €150,- korting op een behandeling van Botox en fillers. Lees meer over de Bring a friend voorwaarden.

Het verhaal van 15 Jaar The Body Clinic

The Body Clinic is op het moment van schrijven een bloeiende kliniek met maar liefst zeven vestigingen, maar zo begon het natuurlijk niet. Toen Bart Biermans 15 jaar geleden The Body Clinic oprichtte had hij nooit kunnen bevroeden hoe het er nu uit zou zien. Wilt u meer weten over hoe het ooit begon, lees dan onze blog post.

Gratis Intake

Als u een afspraak boekt bieden we u voorafgaand aan elke behandeling vrijblijvend en kosteloos een consult aan met een van onze artsen. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen