De Beste Cosmetische Kliniek van Nederland

De best gewaardeerde kliniek voor Botox, fillers en ooglidcorrecties van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven.

Wij zijn open, ook na 17:00 uur
The Body Clinic is open voor behandelingen en hanteert strikte COVID-19 protocollen. Lees meer

Jouw team van

Cosmetische artsen

Gratis analyse door een specialistisch arts

‘Oogleden Analyse’

Onze klanten waarderen ons

Hier zijn we trots op

9,0

The Body Clinic is met een score van 9,0 op basis van meer dan 1.700 ervaringen de best gewaardeerde Cosmetische kliniek van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven. Bron: www.kliniekervaringen.nl

 • stars
  9.8

  Fillers - Vollere lippen

  Super ervaring bij Dr. v/d Putten (Mirte). Mirte is zo aardig en kundig. Zij zag meteen waar het volume ontbrak en de asymmetrie zat bij de bovenlip. Ze ging in op mijn vragen en feedback over mijn laatste ervaring. Heel inhoudelijk en vriendelijk.
  Sandra
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  9.8

  Kraaienpootjes

  Uiterst professionele behandelding. Bedankt weer!
  Tobias
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Fillers - Wallen onder ogen

  Na een zeer informatief consult gekozen om de traangoot behandeling te ondergaan. De behandeling fillers onder de ogen viel me ontzettend mee en elke handeling werd uitgelegd waardoor niks als een verrassing kwam. Het resultaat was mooi maar nadat de puntjes op de i zijn gezet is het perfect. Een Clinic die ik zeker aanbeveel en zelf niet zal inruilen voor een ander.
  Anoniem
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Fillers - Vollere lippen

  Heel tevreden! Na een nare (en pijnlijke) ervaring in een andere kliniek, hier gelukkig een goede ervaring gehad. Ik ben heel erg op mijn gemak gesteld, de arts nam alle tijd voor mij. Doordat ik hier een verdovende zalf opgesmeerd kreeg vond ik de behandeling veel minder pijnlijk dan in de andere kliniek. Je voelt de prikjes nog steeds wel een beetje, maar veel minder dan zonder die verdoving. Ook het resultaat is helemaal mooi, volle lippen, zonder pruillippen.
  Naima
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Fillers - Neus- lippenplooi

  Ik ben zeer blij en tevreden met mijn behandeling, de arts en de kliniek. Ben hier geweest voor mijn neus-lippenplooi (lijnen bij mijn neus/mond) en ben er enorm door opgeknapt.
  Anoniem
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Fillers - Wallen onder ogen

  Vriendelijke, toegankelijke kliniek waar de klant koning is. Deskundige en geinteresseerde arts die de tijd voor je neemt en naar je wensen luistert.  Ik ben zeer tevreden over mijn filler behandeling onder de ogen. De kliniek ligt in Amsterdam oud-zuid, goed bereikbaar met de auto of OV en de kliniek straalt rust, stijl en betrouwbaarheid uit. Ik word zeker vaste klant bij Bart ! Van de telefonische afspraak met de uiterst vriendelijke en vrolijke receptioniste tot aan het verlaten van de kliniek, geen onvertogen woord mijnerzijds,
  Rick
  -
  www.kliniekervaringen.nl

Waarom

The Body Clinic

 • Gratis en vrijblijvend (online) consult voor elke behandeling.
 • Al meer dan 15 jaar toonaangevende kliniek in de cosmetische geneeskunde.
 • Persoonlijk contact en eerlijk advies altijd met een arts.
 • Onze klinieken zitten verspreid over Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven.
 • Onze artsen zien meer dan 3.000 patiënten per jaar.
 • De beste gewaardeerde cosmetische kliniek (9,0) op Kliniekervaringen.nl door meer dan 1.700 tevreden cliënten.
 • Onze cosmetische artsen zijn lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en BIG geregistreerd.
 • Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.
 • Tijdelijke veilige fillers met keurmerk op basis van hyaluronzuur met natuurlijk resultaat.
 • Ook mogelijkheden tot afspraken in de avond en zaterdag.

Alles voor uw

Veiligheid

De tijdelijke fillers die de artsen van The Body Clinic gebruiken voor de filler behandelingen zijn extreem veilig met een CE keurmerk en zijn FDA goed gekeurd. Onze artsen gebruiken alleen hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn, zoals Restylane, Saypha en Radiesse waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur ten opzichte van andere tijdelijke fillers is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie zeer klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden opgelost met Hyason, een oplosvloeistof. Kleine oneffenheden, een a-symmetrie of een te veel aan volume ná een behandeling kunnen zo eenvoudig worden gecorrigeerd.

Meer over

The Body Clinic

 • De cosmetische klinieken zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven.
 • Bij The Body Clinic luisteren wij aandachtig naar uw wensen en geven u een eerlijk advies.
 • Een natuurlijk resultaat is in onze kliniek het uitgangspunt.
 • We gebruiken alleen veilige tijdelijke fillers die al geruime tijd op de markt zijn, waarvan de veiligheid ook op lange termijn bewezen is.
 • De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG.
 • Bart Biermans is Cosmetisch Arts KNMG.
 • Wij zorgen ervoor dat uw uiterlijk weer in harmonie is met uw innerlijk.
 • Wij hebben meerdere specialisten in onze kliniek (plastisch chirurg, dermatoloog en huidtherapeut).

Vrijblijvend

Gratis Consult

De cosmetische kliniek The Body Clinic biedt u voorafgaand aan de behandeling vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

kijkuit
logo cosmetisch arts knmg b

Aangesloten bij de NVCG

Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Onze medisch directeur Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

De NVCG stelt zich ten doel de bevordering en borging van de kwaliteit en de emancipatie van de cosmetische geneeskunde te bewerkstelligen door het bevorderen van de kennis en vaardigheden in de cosmetische geneeskunde, het bevorderen van de opleiding en nascholing van degenen die werkzaam zijn in de cosmetische geneeskundige praktijk alsmede het behartigen van de maatschappelijke belangen van haar leden.

De NVCG ondersteunt cosmetische artsen en biedt objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen. De artsen van de NVCG hebben als doel zoveel mogelijk mensen in staat te stellen er mooier, jonger en gezonder uit te zien, op een manier die bij hen past.

FAQ

Waarom zal ik een afspraak maken bij The Body Clinic?

Onze cosmetische klinieken in Amsterdam en in Duiven worden door onze cliënten gewaardeerd als beste filler kliniek van Nederland. Bij ons werken uitsluitend bevoegde en deskundige cosmetische artsen, waardoor we de beste resultaten behalen bij onze cliënten. Bij The Body Clinic combineren we dit met een persoonlijke aanpak en respect voor onze cliënten tijdens de behandelingen. Met ons behandelplan op maat, zorgen we er voor dat u altijd tevreden onze kliniek weer verlaat.

Welke behandelingen worden er aangeboden bij The Body Clinic?

In onze Botox kliniek kunt u terecht voor Botox behandelingen die de spieren ontspannen en de zichtbaarheid van rimpels duidelijk verminderen. Onze aanpak is gericht op het verkrijgen van een zo natuurlijk mogelijk resultaat, zodat u er beter uit zult zien zonder dat uw uiterlijk daardoor teveel verandert. We richten ons vanzelfsprekend ook op filler behandelingen.  Deze mogen natuurlijk niet in het pakket ontbreken. We werken met natuurlijke vulstoffen die zichzelf in de praktijk hebben bewezen en reeds vele malen veilig zijn toegepast. Ook zijn wij gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties (operatie), lipolyse en Profhilo behandelingen.

Welke soort filler wordt er gebruikt bij The Body Clinic?

Onze rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met een hyaluronzuur filler.  Dit is een doorzichtige, lichaamseigen gel die lichte rimpels en lijntjes tijdelijk opvult. De artsen van The Body Clinic werken met de volgende merken hyaluronzuur : Restylane, Radiesse en Saypha. Elk cosmetisch product heeft zijn eigen karakter en bijzondere eigenschappen. Onze artsen zijn hiervan op de hoogte en kunnen u zo perfect adviseren over de keuze van de juiste behandeling.

Wanneer bent u geschikt voor een liquid facelift behandeling?

Ouder worden hoeft helemaal geen probleem meer te zijn, want met onze behandelingen kunt u de tijd stoppen of zelfs een beetje terugzetten. Uw huid krijgt ondersteuning waar nodig, zodat u uw jeugdige uitstraling kunt behouden of weer terug kunt krijgen. Hoe werkt het? Naarmate de huid veroudert, vermindert de stevigheid van de huid door het verlies van vet en steunweefsel. Het gezichtscontour wordt hierdoor anders van vorm en minder stevig. Door herstel met volume fillers krijgt u een natuurlijke lift die past bij uw gezicht. Maak vandaag nog een afspraak bij onze  cosmetische kliniek. Voel de diepgaande verandering in uw huid waardoor u merkt dat uw huid steeds steviger wordt en uw jeugdige uitstraling weer terugkomt.

Wanneer kan ik terecht bij de injectable kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven?

U kunt van maandag t/m zaterdag terecht in onze klinieken Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven. U kunt een afspraak maken via ons afsprakenformulier of via 020-4638668.

Waarom is The Body Clinic de beste filler kliniek van Nederland?

Onze  injectable klinieken zijn door onze eigen cliënten beoordeeld met een 9.0. Dit is op basis van meer dan 1300 referenties. In vergelijking met andere injectable klinieken in Nederland is dit het hoogste waarderingscijfer op basis van de meeste referenties.