De Beste Cosmetische Kliniek van Nederland

De best gewaardeerde Filler Kliniek en Botox Kliniek in Amsterdam en Arnhem (Duiven).

Wij zijn geopend
The Body Clinic is open voor behandelingen en hanteert strikte COVID-19 protocollen. Lees meer

Populaire

Behandelingen

The Body Clinic is al 15 jaar een cosmetische kliniek gespecialiseerd in Botox en Filler behandelingen, huidverbetering en huidverjonging. The Body Clinic is al sinds jaren de best gewaardeerde botox kliniek en filler kliniek van Amsterdam en Duiven. Bij The Body Clinic luisteren al onze artsen zorgvuldig naar de wensen en verwachtingen van de cliënt en geven zij een eerlijk en persoonlijk advies met oog voor detail en uitstekend gevoel voor esthetiek met als uitgangspunt een natuurlijk resultaat.

Verjonging zonder volume

Profhilo

Onze klanten waarderen ons

Hier zijn we trots op

8,9

The Body Clinic is met een score van 8,9 op basis van meer dan 1.400 ervaringen de best gewaardeerde Cosmetische kliniek van Amsterdam en Duiven.
Bron: www.kliniekervaringen.nl

 • stars
  10

  Fillers - Wallen onder ogen

  Op internet gevonden, afspraak gemaakt en echt super blij. Ik heb behandeling onder de ogen gehad. Raad het iedereen aan ........ik kom zeker terug.
  Davy
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  9.8

  Fillers - Jukbeenderen - Neus- lippenplooi - Wangen

  Ik heb door behandelend arts mijn wangen, jukbeenderen en neus-lippen plooi laten opvullen met fillers. Ik vond het wel spannend want het was voor het eerst dat ik iets heb laten doen maar het deed helemaal geen pijn en ik werd goed op mijn gemak gesteld. Het resultaat is nog mooier dan ik had gehoopt! Mensen die niet weten wat ik heb laten doen geven mij complimenten dat ik er goed uit zie, heel fijn!
  Verhagen
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Fillers - Jukbeenderen - Slapen opvullen - Wallen onder ogen

  Dr Bart Biermans is ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij neemt echt de tijd voor je, dat is ontzettend fijn. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over het filler resultaat ; hij heeft echt de tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en heeft mij heel goed geholpen met het verkrijgen van een ontzettend mooi resultaat wat wel helemaal naar wens is. Ik blijf zeker terugkomen bij dr Biermans.
  Soraya
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  10

  Botox - Fronsrimpels

  Zeer tevreden! Ik kreeg een goede uitleg en de behandeling is goed en secuur gedaan. Nog kosteloos extra filler gekregen als nabehandeling van de vorige keer.
  Danielle
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  8.4

  Botox - Kraaienpootjes

  Aardig, deskundig advies. Ik kon snel langskomen. Prettig dat er na de behandeling ook een controleafspraak is.
  Sanja
  -
  www.kliniekervaringen.nl
 • stars
  9.7

  Fillers - Vollere lippen

  De behandelaar vroeg wat er veranderd moest worden en vertelde toen precies wat er gedaan moest worden en op welke manier dat zou gebeuren. De lipfiller behandeling ging makkelijk, zonder pijn en met de juiste resultaat! Ben er heel blij mee!
  Anoniem
  -
  www.kliniekervaringen.nl

Waarom

The Body Clinic

 • Gratis en vrijblijvend (online) consult voor elke behandeling.
 • Al meer dan 15 jaar toonaangevende kliniek in de cosmetische geneeskunde.
 • Persoonlijk contact en eerlijk advies met een arts.
 • Onze artsen zien meer dan 3.000 patiënten per jaar.
 • De beste gewaardeerde cosmetische kliniek (8,9) op Kliniekervaringen.nl door meer dan 1.400 tevreden cliënten.
 • Onze cosmetische artsen zijn lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en BIG geregistreerd.
 • Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.
 • Tijdelijke veilige fillers met keurmerk op basis van hyaluronzuur met natuurlijk resultaat.
 • Ook mogelijkheden tot afspraken in de avond en zaterdag.

Onze Blog

Hier delen we onze inzichten en achtergronden over cosmetische behandelingen.

Alles voor uw

Veiligheid

De tijdelijke fillers die de artsen van The Body Clinic gebruiken voor de filler behandelingen zijn extreem veilig met een CE keurmerk en zijn FDA goed gekeurd. Onze artsen gebruiken alleen hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn, zoals Restylane, Saypha en Radiesse waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur ten opzichte van andere tijdelijke fillers is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie zeer klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden opgelost met Hyason, een oplosvloeistof. Kleine oneffenheden, een a-symmetrie of een te veel aan volume ná een behandeling kunnen zo eenvoudig worden gecorrigeerd.

Meer over

The Body Clinic

 • De cosmetische klinieken zijn gevestigd in Amsterdam en Duiven (regio Arnhem).
 • Bij The Body Clinic luisteren wij aandachtig naar uw wensen en geven u een eerlijk advies.
 • Een natuurlijk resultaat is in onze kliniek het uitgangspunt.
 • We gebruiken alleen veilige tijdelijke fillers die al geruime tijd op de markt zijn, waarvan de veiligheid ook op lange termijn bewezen is.
 • De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG.
 • Bart Biermans is Cosmetisch Arts KNMG.
 • Wij zorgen ervoor dat uw uiterlijk weer in harmonie is met uw innerlijk.
 • Wij hebben meerdere specialisten in onze kliniek (plastisch chirurg, dermatoloog en huidtherapeut).

Vrijblijvend

Gratis Consult

De cosmetische kliniek The Body Clinic biedt u voorafgaand aan de behandeling vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

kijkuit 

logo cosmetisch arts knmg b

Aangesloten bij de NVCG

Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

De NVCG stelt zich ten doel de bevordering en borging van de kwaliteit en de emancipatie van de cosmetische geneeskunde te bewerkstelligen door het bevorderen van de kennis en vaardigheden in de cosmetische geneeskunde, het bevorderen van de opleiding en nascholing van degenen die werkzaam zijn in de cosmetische geneeskundige praktijk alsmede het behartigen van de maatschappelijke belangen van haar leden.

De NVCG ondersteunt cosmetische artsen en biedt objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen. De artsen van de NVCG hebben als doel zoveel mogelijk mensen in staat te stellen er mooier, jonger en gezonder uit te zien, op een manier die bij hen past.

FAQ

Waarom zal ik een afspraak maken bij The Body Clinic?

Onze cosmetische klinieken in Amsterdam en in Duiven worden door onze cliënten gewaardeerd als beste filler kliniek van Nederland. Bij ons werken uitsluitend bevoegde en deskundige cosmetische artsen, waardoor we de beste resultaten behalen bij onze cliënten. Bij The Body Clinic combineren we dit met een persoonlijke aanpak en respect voor onze cliënten tijdens de behandelingen. Met ons behandelplan op maat, zorgen we er voor dat u altijd tevreden onze kliniek weer verlaat.

Welke behandelingen worden er aangeboden bij The Body Clinic?

In onze Botox kliniek kunt u terecht voor Botox behandelingen die de spieren ontspannen en de zichtbaarheid van rimpels duidelijk verminderen. Onze aanpak is gericht op het verkrijgen van een zo natuurlijk mogelijk resultaat, zodat u er beter uit zult zien zonder dat uw uiterlijk daardoor teveel verandert. We richten ons vanzelfsprekend ook op filler behandelingen.  Deze mogen natuurlijk niet in het pakket ontbreken. We werken met natuurlijke vulstoffen die zichzelf in de praktijk hebben bewezen en reeds vele malen veilig zijn toegepast.

Welke soort filler wordt er gebruikt bij The Body Clinic?

Onze rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met een hyaluronzuur filler.  Dit is een doorzichtige, lichaamseigen gel die lichte rimpels en lijntjes tijdelijk opvult. De artsen van The Body Clinic werken met de volgende merken hyaluronzuur : Princess, Teosyal en Restylane. Elk cosmetisch product heeft zijn eigen karakter en bijzondere eigenschappen. Onze artsen zijn hiervan op de hoogte en kunnen u zo perfect adviseren over de keuze van de juiste behandeling.

Wanneer bent u geschikt voor een liquid facelift behandeling?

Ouder worden hoeft helemaal geen probleem meer te zijn, want met onze behandelingen kunt u de tijd stoppen of zelfs een beetje terugzetten. Uw huid krijgt ondersteuning waar nodig, zodat u uw jeugdige uitstraling kunt behouden of weer terug kunt krijgen. Hoe werkt het? Naarmate de huid veroudert, vermindert de stevigheid van de huid door het verlies van vet en steunweefsel. Het gezichtscontour wordt hierdoor anders van vorm en minder stevig. Door herstel met volume fillers krijgt u een natuurlijke lift die past bij uw gezicht. Maak vandaag nog een afspraak bij onze  cosmetische kliniek. Voel de diepgaande verandering in uw huid waardoor u merkt dat uw huid steeds steviger wordt en uw jeugdige uitstraling weer terugkomt.

Wanneer kan ik terecht bij de injectable kliniek in Amsterdam?

U kunt in Amsterdam en in Duiven terecht bij dokter Bart Biermans en dokter Nagita Grover.

Waarom is The Body Clinic de beste filler kliniek van Nederland?

Onze  injectable klinieken zijn door onze eigen cliënten beoordeeld met een 9.0. Dit is op basis van meer dan 1300 referenties. In vergelijking met andere injectable klinieken in Nederland is dit het hoogste waarderingscijfer op basis van de meeste referenties.

Privé chat starten