CLOSE

Succesvol verzonden

Bedankt voor het boeken van een afspraak bij The Body Clinic. U krijgt binnen enkele minuten per e-mail een bevestiging.

Wat u kunt verwachten van een behandeling

Allereerst nemen we de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u gekozen heeft voor een behandeling, vult u een gezondheidsverklaring en een behandelovereenkomst in. In de kliniek wordt om uw ID en BSN nummer gevraagd. Uw BSN nummer wordt alleen verwerkt binnen ons EPD (Elektronisch Patiëntendossier). Dit is een wettelijke verplichting.

Bij een fillerbehandeling dient u 30 minuten eerder aanwezig te zijn voor het aanbrengen van de verdovende crème. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

Annuleren

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak te gebeuren via 020-4638668 of [email protected]. Indien u verkouden bent, hoest en/of ziek zijn , dan vragen wij u de afspraak te verzetten naar een ander moment wanneer u minimaal weer 24 uur klachtenvrij bent.

Vragen

Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4638668 of te mailen naar [email protected].