CLOSE

Uitnodiging voor uw herhaalbehandeling

Ongeveer 4 maanden geleden bent u bij ons in de kliniek geweest voor een Botox behandeling. Het effect van een Botox behandeling is gemiddeld na 3 à 6 maanden uitgewerkt. Mocht u toe zijn aan een nieuwe behandeling of een touch-up, dan kunt u ons bellen op 020-4638668 of het online afsprakenformulier gebruiken. We zien u graag terug bij ons in de kliniek.

Voordelen herhaalbehandeling

Als u regelmatig een Botox herhaalbehandeling laat uitvoeren krijgt een lijn of rimpel geen kans meer om in uw huid te trekken, dit heeft een positief effect op uw huid voor de lange termijn. Daarnaast wordt het resultaat na iedere herhaalbehandeling steeds beter en houdt het langer aan. Hierdoor kan de tijd tussen de behandelingen op den duur worden vergroot.

Kwaliteit van The Body Clinic

U mag bij The Body Clinic altijd de best mogelijke behandeling en zorg verwachten. We geloven erin dat goede zorg begint met aandacht voor de cliënt, met een natuurlijk resultaat als uitgangspunt. Bij The Body Clinic werken uitsluitend gespecialiseerde en ervaren artsen, getraind in de nieuwste inzichten en technieken. Voorafgaand aan een behandeling worden met de cliënt dan ook alle vragen en wensen uitvoerig besproken. We zijn er trots op dat we op Kliniekervaringen al 10 jaar lang zijn beoordeeld als best gewaardeerde kliniek in de regio’s Amsterdam en Arnhem.

Verzetten of annuleren

Nadat uw afspraak is ingepland, krijgt u automatisch een sms van ons enkele dagen voorafgaand aan de afspraak, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Mocht u de afspraak willen verzetten of annuleren is dit uiteraard mogelijk, u zit nergens aan vast.

COVID-19 protocol

Onze klinieken zijn geopend en we hanteren strikte COVID-19 protocollen voor optimale hygiëne en veiligheid. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Het dragen van een mondmasker is daarbij verplicht. We vragen u verder de instructies van de gastvrouw op te volgen bij aankomst in de kliniek.

We zien u graag in goede gezondheid weer terug bij ons in de kliniek!

Met vriendelijke groet,

Het team van The Body Clinic