CLOSE

Uitnodiging voor uw herhaalbehandeling

Ongeveer 9 maanden geleden bent u bij ons in de kliniek geweest voor een filler behandeling. Het effect van een filler behandeling is gemiddeld na 9 à 12 maanden uitgewerkt. Mocht u toe zijn aan een nieuwe behandeling of een touch-up, dan kunt u ons bellen op 020-4638668 of het online afsprakenformulier gebruiken. We zien u graag terug bij ons in de kliniek.

Voordelen van een herhaalbehandeling

Een voordeel van een herhaalbehandeling van een filler met Hyaluronzuur is het huidverbeterende effect. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid voorziet van natuurlijke hydratatie, dit zorgt voor een strakke en gladde huid. Naarmate we ouder worden daalt de voorraad Hyaluronzuur in de huid met als resultaat minder vocht en dus minder volume. Door de dalende voorraad Hyaluronzuur aan te vullen trekt de huid weer vocht aan. Als u dit regelmatig laat doen zorgt de bio-actieve werking voor een anti-aging (anti-verouderings) effect voor de lange termijn.

Kwaliteit van The Body Clinic

De artsen van The Body Clinic gebruiken alleen tijdelijke fillers op basis van Hyaluronzuur. In Hyaluronzuur zitten geen schadelijke stoffen die in het lichaam kunnen achterblijven, het is immers een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur wordt door het lichaam na verloop van tijd vanzelf weer afgebroken. Het is daarom veilig deze behandeling te herhalen.

U mag bij The Body Clinic altijd de best mogelijke behandeling en zorg verwachten. We geloven erin dat goede zorg begint met aandacht voor de cliënt, met een natuurlijk resultaat als uitgangspunt. Bij The Body Clinic werken uitsluitend gespecialiseerde en ervaren artsen, getraind in de nieuwste inzichten en technieken. Voorafgaand aan een behandeling worden met de cliënt dan ook alle vragen en wensen uitvoerig besproken. We zijn er trots op dat we op Kliniekervaringen al 10 jaar lang zijn beoordeeld als best gewaardeerde kliniek in de regio’s Amsterdam en Arnhem.

Verzetten of annuleren

Nadat uw afspraak is ingepland, krijgt u automatisch een sms van ons enkele dagen voorafgaand aan de afspraak, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Mocht u de afspraak willen verzetten of annuleren is dit uiteraard mogelijk, u zit nergens aan vast.

COVID-19 protocol

Onze klinieken zijn geopend en we hanteren strikte COVID-19 protocollen voor optimale hygiëne en veiligheid. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Het dragen van een mondmasker is daarbij verplicht. We vragen u verder de instructies van de gastvrouw op te volgen bij aankomst in de kliniek.

We zien u graag in goede gezondheid weer terug bij ons in de kliniek!

Met vriendelijke groet,

Het team van The Body Clinic