10

Gwen

Je krijgt de nodige aandacht en informatie op een persoonlijke en prettige manier. Super blij met advies van Monique en het resultaat, had zelf niet kunnen bedenken wat ik nodig had om een mooi [...]

10

Anoniem

Ik ben behandeld door mevrouw Dikrama met fillers voor mijn diepe traangoten. Ontzettend tevreden met het gehele traject en het resultaat.

10

Sandra

Eerste keer voor behandeling van traangootjes en lippen dmv fillers. Zeer tevreden met het natuurlijk ogende resultaat. Kan de Bodyclinic Duiven, en drs. Monique Dikrama, van harte aanbevelen.

9

Rick

Van het ontvangst tot de behandeling alles als super ervaren, nemen duidelijk de tijd voor je en leggen alles stap voor stap geheel duidelijk uit. Ik had fillers onder de ogen.

8.5

Lisa

Zodra je de kliniek binnen stapt, voel je al een hele prettige sfeer. Monique Dikrama is zeer deskundig en heeft alles duidelijk uitgelegd waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten van de [...]

9.9

N.

Hele goede kliniek, leuke ontvangst, professionele arts Monique Dikrama en goed behandelplan en mooi resultaat voor onder de ogen. Heel erg tevreden mee!

10

Frank

Ik had erg last van een vermoeide blik. Na de traangoot filler behandeling heb ik hier geen last meer van. Er werd erg goed naar mijn wensen geluisterd. Ben erg blij!

10

Linda

Deze kliniek en arts zijn helemaal top, goede info, behandeling en resultaat. Erg blij mee met de behandeling onder de ogen en zeker een aanrader voor ieder die een behandeling overweegt.

10

Wesley

Goed gesprek, goed gevoel. Had erg veel last van donkere kringen onder mijn ogen. Deze zijn nu verdwenen. Zou het iedereen aanraden die hier last van heeft.

10

Soraya

Dr Bart Biermans is ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij neemt echt de tijd voor je, dat is ontzettend fijn. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over het filler resultaat ; [...]