Blue Peel System peelings

Het Obagi Blue Peel® System

Peelings
Een peeling is een uitstekende methode om uw huid te verbeteren. Voor de colomn van Drs Bart Biermans over Blue Peel, klik hier.

Versnel uw transformatie
Wanneer u uw Transformatie naar een gezondere en jonger uitziende huid wilt versnellen en geïnteresseerd bent in een chemische peeling, dan kan Obagi Blue Peel u daarbij helpen. Voor en na de peeling dient u het Obagi Nu-Derm Fx System te gebruiken.

Indicaties Obagi Blue Peel System peelings
Er zijn vele oorzaken, waardoor de huid veroudert of beschadigd raakt en er daardoor vaak minder mooi uit gaat zien. Natuurlijke veroudering (rimpels, huidslapte, ouderdomsvlekken), zonbeschadiging of -verbranding, littekens, acne, zwangerschap (melasma) en hormonale veranderingen (als gevolg van bijvoorbeeld pubertijd, zwangerschap, menopauze, bepaalde operaties) zijn voorbeelden hiervan. Met name personen met deze huidaandoeningen komen in aanmerking voor een Obagi Blue Peel System peeling.

Hoe werkt het
In tegenstelling tot gewone alfa-hydroxy peelings of thuisbehandelingen, wordt Obagi Blue Peel uitsluitend gedaan door onze gespecialiseerde artsen. Gebaseerd op uw behoeften en huidconditie, bepaalt de arts de sterkte van de peelings.
Obagi Blue Peel gebruikt Trichloorazijnzuur (TCA) als het actieve ingrediënt in combinatie met de gepatenteerde Blue Base van Obagi. Uw arts brengt een hoeveelheid Obagi Blue Peel aan gebaseerd op de mate van huidschade en uw gewenste transformatie.

Wat kunt u verwachten van de peeling
De Obagi Blue Peel behandeling duurt minder dan een uur en vereist op zich geen verdoving. De Obagi Blue Peel system peeling wordt aangebracht op uw gezicht en eventueel hals. U kunt een heel licht branderig gevoel krijgen, dat normaal slechts een paar minuten aanhoudt. Daarna kan uw huid een blauwe gloed krijgen, die normaal binnen 12 tot 24 uur verdwijnt. U wordt geadviseerd in het aantal benodigde peelings om tot het door u gewenste resultaat te komen.

Afhankelijk van de sterkte en diepte van de peeling, kunt u een lichte zwelling ervaren. Binnen twee tot drie dagen zal uw huid beginnen te peelen. Dit houdt de dagen daarna aan. Na zeven tot tien dagen zou uw huid geheeld moeten zijn. De hersteltijd is afhankelijk van de diepte van uw Obagi Blue Peel.

Na de peeling
Wanneer uw huid volledig hersteld is en klaar met peelen, zult u een zichtbare verbetering van uw huidstructuur zien. Uw huid blijft zich in de daarop volgende vier tot zes weken verbeteren en zal er nog steviger, zuiverder, zachter, gezonder en jonger uitzien. Vervolg, na uw Obagi Blue Peel en nadat uw huid volledig is hersteld, uw protocol met het Nu-Derm Systeem zoals u gestart bent.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze peelings met een van onze artsen in onze kliniek in Amsterdam of Duiven.

Prijzen Blue Peel Peelings:
Obagi Blue Peel TCA Peeling Oppervlakkig       € 350,–
Obagi Blue Peel TCA Peeling Middel-diep          € 550,–
Obagi Blue Peel TCA Peeling Diepe peeling      € 750,–
Gebaseerd op uw behoeften en uw huidconditie, bepaalt de arts de sterkte van de peeling. U wordt geadviseerd in het aantal benodigde peelings om tot het door u gewenste resultaat te komen.