Permanente make-up

U kunt nu ook in onze kliniek in Amsterdam terecht voor het plaatsen van permanente make-up, zoals wenkbrauwen. Deze behandelingen zullen uitgevoerd worden door Jacqueline Schoote.

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van uw ogen worden aangepast. Wimperpigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is een fijn lijntje tussen de wimpers – benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Een ooglijn onderaan die helemaal doorloopt naar de binnenste ooghoek geeft vaak een oog liftend effect.

 

Wat is 3D hairstoke?
3D hairstroke is een nieuwe techniek, haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen. Deze hairstroke 3D is een totaal nieuwe techniek en de haartjes voor de wenkbrauwen zien als echt uit. Een echte eyecatcher! Voor wenkbrauwen die met de jaren heen steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen. Hairstrokes (3D) is een heel nieuwe manier van semi-permanente make-up aanbrengen. Supermooi en natuurlijk, niet van echt te onderscheiden.

3D hairstroke wordt met de pigmenteer machine en een heel fijn naaldje aangebracht. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net iets voller wilt. Met de naald techniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna met een nog fijner naaldje maken we haartje voor haartje de wenkbrauw. Zo creëer je de meest natuurlijke wenkbrauw.

Na de behandeling
– Na de behandeling mag u 5 dagen de wenkbrauwen niet nat maken.
– De wenkbrauwen 2 x per dag goed insmeren met de zalf die u mee krijgt.
– Omdat we niet van te voren weten hoeveel pigment u afstoot (dit is nl. bij iedereen anders), komt u na ongeveer 4 weken terug, voor de finishing touch. Soms is een derde behandeling nodig, dit hangt ook af van uw wensen. Daarna kunt u 2 tot 3 jaar genieten van uw mooie wenkbrauwen.


Waar moet ik op letten voor de behandeling?
– Eet goed van te voren; sommige mensen kunnen (door de spanning) licht in het hoofd worden, wanneer ze te weinig gegeten hebben
– De dag van te voren geen alcohol drinken. Alcohol verdunt het bloed, waardoor de kleurpigmenten moeilijker zullen hechten
– Geen medicijnen een dag voor de behandeling, een aspirine mag wel
– Drink, indien mogelijk, een uur van te voren een glas appelsap. Hierdoor wordt het bloed iets dikker, waardoor de behandeling minder gevoelig wordt en het pigment beter wordt opgenomen
– Kom bij voorkeur opgemaakt naar de kliniek op de dag van de behandeling. Dat helpt bij het inschatten van uw persoonlijkheid en wensen

Voor wie is Permanente Make-up geschikt?
Permanente Make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
* moeite heeft met opmaken of weinig tijd voor het aanbrengen van make-up
* geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
* contactlezen heeft of bril dragend
* veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
* een allergie heeft voor make-up
* of gewoon er altijd perfect verzorgd uit wil zien

Wanneer behandelen wij niet?
In geval van zwangerschap, het geven van borstvoeding, auto immuun ziektes, huidafwijkingen en diabetes.

Prijzen
De prijs voor nieuwe permanente make-up is inclusief 1 behandeling met een tussenperiode van minimaal vier weken. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Indien nodig, bieden wij kosteloos een derde behandeling aan.

Wenkbrauwen hairstrokes en/of schaduwtechniek   € 359,– incl. nabehandeling         
Wenkbrauwen stukjes opvullen of littekens € 250,–

Wimperpigmentatie € 195,-
Eyeliner subtiel boven € 239,-

Touch-up behandeling: 1 x in de 12 maanden

Wenkbrauwen                                                     € 139,–
Wenkbrauwen, inclusief kleur- en vormcorrectie € 159,–
Een eventuele 2e behandeling (binnen twee maanden) €  89,–

Bij een touch-up volstaat meestal een enkele behandeling. De bestaande permanente make-up moet nog wel voldoende zichtbaar zijn. Deze behandelingen dienen contant te worden voldaan. Annuleren van afspraken uiterlijk 48 uur voor de behandeling, anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50 euro in rekening te brengen.

Littekens verwijderen

Voor het leven getekend door een haartransplantatie, borstoperatie of keizersnede? Dat is verleden tijd dankzij fractional needling. Onze specialist Jacqueline Schoote verwijdert uw litteken met deze geavanceerde behandeling.

De behandeling
Bij fractional needling maken we met kleine, steriele naaldjes openingen in de huid. Hierdoor wordt op een natuurlijke manier de bloedcirculatie in het littekenweefsel op gang gebracht. Er ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en de huid maakt weer pigment aan. De behandeling is vrijwel pijnloos.

Het resultaat
Voor optimaal resultaat zijn ongeveer drie behandeling nodig. Het litteken is dan één geworden met de huid, zowel qua kleur als structuur. Daar heeft u levenslang profijt van.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over fractional needling? Weten of het wat voor u is? Of de mogelijkheden in combinatie met scalp pigmentatie bespreken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Scalp Pigmentatie

Nooit meer kaal. Haarverlies kan tot gevolg hebben dat u niet lekker in uw vel zit. U voelt zich kaal, letterlijk en figuurlijk. Bij scalp pigmentatie worden uw haarstoppels gepigmenteerd en krijgt u uw gezicht terug: zelfverzekerd, mét haar.

De behandeling
De behandeling wordt uitgevoerd door Jacqueline Schoote. Zij is opgeleid door Alec Kurucz, ontwikkelaar van de nieuwste pigmentatietechnieken. Bij de behandeling vormen uw huidtype, doorbloeding en afweer- en herstelmechanisme het uitgangspunt. Daarom starten we altijd met een proefstuk om te kijken hoe het pigment op de huid reageert. En heeft u littekens, dan gaat aan de behandeling fractional needling vooraf. Dit om rare vlekken of strepen te voorkomen.

Het resultaat
De behandeling verloopt stap voor stap, met tussendoor herstelperiodes van vier werken. Dat vraagt om geduld, maar het resultaat mag er dan ook zijn. U kunt weer tientallen jaren zelfverzekerd vooruit.

Meer informatie
Wilt u meer weten over scalp pigmentatie? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.


GGD goedgekeurd

Jacqueline Schoote werkt volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en is in het bezit van de benodigde vergunningen van de GGD voor het pigmenteren van permanente make-up.

U kunt voor deze behandeling terecht bij The Body Clinic, behandeling uitgevoerd door Jacqueline Schoote, Achillesstraat 85 te Amsterdam. Tel: 020-4638668.

En u kunt ook voor deze behandeling naar; Kapelstraat 39-a, 1404 HW Bussum, Tel: 06 250 540 41.