Restylane Skinboosters

restylane

Restylane Skinboosters zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit.

Restylane Skinboosters maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt ervoor de huid langdurig diep te hydrateren, daar waar dat het meest nodig is. Het product Restylane Vital (Skinbooster) zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Deze behandeling is ook geschikt voor Acne littekens.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en heeft een groot waterbindend vermogen. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt het voor elasticiteit en stevigheid. Naarmate we ouder worden, neemt echter de hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af. Dat kan leiden tot een doffe en/of droge huid.

Hoe werkt Restylane Skinboosters?

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpes opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op, een soepele, gladde huid wordt gecreëerd. Restylane Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen. Restylane Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Voor wie is Restylane Skinboosters geschikt?

Restylane Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, is Restylane Skinboosters uitermate geschikt.

In onderstaande video legt onze arts Monique Dikrama uit aan Maaike van Furrow.nl wat precies Restylane Skinboosters zijn en voor wie geschikt.

Voor                                                                        Na
Indicatie: littekens als gevolg van acne

004_Fullface_Profile_Before_Acne scars_Restylane Vital Lidocaine 004_Fullface_Profile_After_Acne scars_Restylane Vital Lidocaine

Voor                                                                       Na

008_Hand_Before_hand rejuvenation_Restylane Vital Light Lidocaine 008_Hand_After_hand rejuvenation_Restylane Vital Light Lidocaine

Wanneer een liquid facelift en wanneer Skinboosters?

Doeltreffendheid en veiligheidsprofiel

Hyaluronzuur wordt al jarenlang voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt.  De doeltreffendheid en veiligheid van hyaluronzuur zijn reeds bewezen in vele klinische proeven. De hyaluronzuur-formule die gebruikt wordt in Restylane Skinboosters is gebaseerd op het meest gedocumenteerde injecteerbare, niet-dierlijke hyaluronzuur ter wereld: Restylane. Restylane is inmiddels een merk van internationale allure dat sinds 1996 16 jaar onderzoek en met trots meer dan 15 miljoen behandelingen op zijn naam heeft staan.

Skinboosters: In twee eenvoudige stappen (kuur van 2  behandelingen, 1 ml per wang per keer (4 ml totaal na twee behandelingen) naar een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. Veel van de effecten zijn wel al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er zeker twee behandelingen met tussenpozen van drie tot vier weken nodig. U zult na de behandeling enkele dagen last kunnen hebben van zwelling en blauwe plekjes. Dit zal verdwijnen na enkele dagen.

Restylane Skinboosters gezicht

4 ml (kuur van 2 behandelingen) voor 700 euro.

(1 ml 300 euro, 2 ml 500 euro, 4 ml 700). De prijs van 700 euro (4ml) is een introductie, dus eenmalige korting.
Als je al een keer 4ml hebt gehad en je wilt daarna weer een Skinbooster behandeling
dan is de prijs voor 4ml 950 euro.

Wij hebben twee privé klinieken, waarvan een in Amsterdam en een in Duiven. De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond. Maak nu een afspraak voor een gratis consult, zodat een van onze ervaren artsen u alles kan vertellen over Restylane Skinboosters via 020-4638668.

Voor                                                                       Na

003_Fullface_Before_Restylane Vital Lidocaine, Restylane Vital Light Lidocaine 003_Fullface_After_Restylane Vital Lidocaine, Restylane Vital Light Lidocaine