Thermage

Mooi zonder te snijden? Het bestaat! De Thermage® behandeling zorgt voor een verstevigde huid, herstelt gezichtscontouren en verbetert de kwaliteit van het collageen (dat ervoor zorgt dat de huid elastisch en soepel blijft). Nieuw en effectief: Thermage® werd in Nederland onder de aandacht gebracht bij Life & Cooking en Hart van Nederland; in de Verenigde Staten besteedde Oprah Winfrey uitgebreid aandacht aan Thermage® in haar show, nadat ze zelf met succes een behandeling had ondergaan.

Anders dan bij laserbehandelingen is deze behandeling geschikt voor elk huidtype. De eerste maanden na de behandeling ziet u resultaat. Na 6 maanden is het effect optimaal: dan is de vorming van nieuw collageen voltooid.

Afhankelijk van uw leefgewoonten zoals roken, zonnebankbezoek et cetera houdt het effect 2-5 jaar aan. In tegenstelling tot veel laserbehandelingen, waarbij vier of meer sessies nodig zijn, leidt een enkele Thermage® behandeling veelal tot het gewenste resultaat.

Hoe werkt Thermage?

De Thermage® behandeling wordt uitgevoerd met het ThermaCool® systeem. Met een unieke behandeltip wordt een gecontroleerde hoeveelheid radiofrequente (RF) energie afgegeven. Bij ieder contact met de huid verwarmt de Thermatip® gelijkmatig een grote hoeveelheid collageen in de dieperliggende lagen van de huid en het onderliggende weefsel. Tegelijkertijd wordt de buitenste laag van de huid door koeling beschermd. Deze diepe gelijkmatige verwarming zorgt voor onmiddellijke versteviging van uw huid. Tevens wordt er nieuw collageen geproduceerd, waardoor de huid zich verder verstrakt.

Thermage behandeling Thermage behandeling Thermage behandeling

De behandeling
Een behandeling met Thermage® is gevoelig, omdat er warmte ontstaat bij elk contact met de Thermatip® . Dit diepe warmtegevoel geeft aan dat uw collageen de optimale temperatuur heeft bereikt om steviger te kunnen worden. De arts controleert de hoeveelheid energie die wordt overgebracht zodat het maximale effect wordt bereikt. In overleg met uw arts kan er pijnstillende medicatie worden voorgeschreven. Een Thermage®behandeling duurt 1-2 uur.

Thermage voor en naThermage voor en na

Eventuele bijwerkingen
De Thermage®behandeling heeft bewezen uitermate veilig te zijn. Naar schatting zijn tot nu toe meer dan 300.000 patiënten wereldwijd behandeld. In slechts 1 % van de gevallen is melding gemaakt van bijwerkingen. De bijwerkingen zijn: zwelling, roodheid, oneffenheden en blaren op of rond de behandelde huid. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en binnen een paar dagen of weken verdwenen.

Thermage voor en naThermage voor en na

Prijzen

Behandeling   Prijs
Thermage voorhoofd
Thermage lowface/hals
Thermage low-midface
Thermage low-midface / hals
Thermage full-face
Thermage full-face / hals

 

€ 1500,-
€ 1700,-
€ 2000,-
€ 2300,-
€ 2300,-
€ 2900,-

 Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek