Huidverbetering Hyperpigmentatie ZO Medical

ZO Medical, de nieuwe huidverbeteringslijn van Dr. Zein Obagi

ZO Medical with PMS072C Bar

Dr Obagi’s ZO Medical is de nieuwe generatie van therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen. De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. De productlijn van ZO (Zein Obagi) Medical is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals; retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek, waardoor deze ingrediënten diep genoeg in de huid worden geabsorbeerd. ZO Medical vernieuwt, verfrist en beschermt de huid. De producten zijn heel goed te combineren, daar waar nodig, met de producten van ZO Skin Health.

ZO medical foto

De ZO Medical producten kunnen worden gebruikt bij:

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindering van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Vermindering van melasma
  • Bescherming van de huid

Bewezen medische resultaten bij:

  • Pigmentafwijkingen
  • Talg (Vette huid)
  • Zonbeschadiging
  • Acne
  • Algemene huidveroudering

Voor het inplannen van een gratis consult, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668. De ZO Medical producten, zijn verkrijgbaar in onze klinieken in Amsterdam en Duiven en via onze webshop.

ZO MEDICAL PRODUCTEN

Normacleanse

01d NormaCleanse

Het geavanceerde tensioactieve ingrediënt (surfactant) verwijdert onzuiverheden en talg op een milde wijze en bereidt de huid voor om de therapeutische behandeling te ondergaan. Deze unieke formulering reinigt de huid zacht en conditioneert de huid.

Oilacleanse

01n Oilacleanse

Deze dual-action reiniger exfolieert en reinigt de huid met overmatige talgproductie. Het verwijdert talg en andere onzuiverheden, waardoor de huid gereinigd wordt en acne vermindert.

Balatone

02d Balatone

Deze unieke toner optimaliseert de penetratie van het therapeutische systeem door onzuiverheden te verwijderen en de pH te neutraliseren bij een gevoelige huid. Het versterkt de droge, gevoelige en geïrriteerde huid middels een gepatenteerde technologie.

Cebatrol

03n Cebatrol-Solutions

Een versterkend en therapeutisch acneproduct, dat acne behandelt en verdere uitbraken voorkomt.De bewezen exfolianten verwijderen dode huidcellen op effectieve wijze.

Hydrafirm

10 Hydrafirm

Hydrafim is ontwikkeld om tekenen van veroudering rondom de ogen te minimaliseren.

Aknetrol Acne Treatment

Aknetrol

Deze krachtige formule tegen acne helpt tegen overtollige talgproductie, neutraliseert de acne-bacterie en voorkomt toekomstige acne-uitbraken.

Glycogent

05 Glycogent

Een innovatieve exfoliëring versnellend product ontwikkeld om inflammatie te verminderen en toekomstige schade te voorkomen. Actieve ingrediënten verbeteren de mitose en dragen bij aan de correctie van huidverkleuring.

Brightenex

04 Brightenex

Ontwikkeld om de 3 stadia van huidpigmentatie doelgericht aan te pakken middels de gepatenteerde, ‘bio-vectored microsphere’-aflevertechniek.

Retamax

07x Retamax

Actieve Vitamine A Micro-Emulsie

Restoracalm

09 Restoracalm(1)

Restoracalm is geschikt voor alle huidtypes en ontwikkeld om roodheid te verminderen, de huid te kalmeren en de huidbarrière te herstellen.

Oclipse-C SPF 50

Oclipse-C-Sunscreen-SPF501

Een lichtgewicht, natuurlijke, minerale multi-zonbescherming die een breed spectrum UVA en UVB bescherming biedt.

Voor het bestellen van deze artikelen, kunt u terecht in onze klinieken (020-4638668) en op onze webshop.