Hyperpigmentatie ZO Medical

Een vernieuwde, frisse en beschermde huid

Huidverbetering Hyperpigmentatie ZO Medical

ZO Medical logo

Dr Obagi’s ZO Medical is de nieuwe generatie van therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen. De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. De productlijn van ZO (Zein Obagi) Medical is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals; retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek, waardoor deze ingrediënten diep genoeg in de huid worden geabsorbeerd. ZO Medical vernieuwt, verfrist en beschermt de huid. De producten zijn heel goed te combineren, daar waar nodig, met de producten van ZO Skin Health.

De ZO Medical producten kunnen worden gebruikt bij:

Huidverbetering:

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindering van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
 • Vermindering van melasma
 • Bescherming van de huid

Bewezen medische resultaten:

 • Pigmentafwijkingen
 • Talg (Vette huid)
 • Zonbeschadiging
 • Acne
 • Algemene huidveroudering

Waar te verkijgen?

Voor het inplannen van een gratis consult van een ZO Medical, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668. De ZO Medical producten, zijn verkrijgbaar in onze klinieken in Amsterdam en Duiven. Maak altijd eerst een afspraak in onze kliniek (020-4638668) voor uitleg van de producten.

Zo Medical producten

01d NormaCleanse 3
Normacleanse

Het geavanceerde tensioactieve ingrediënt (surfactant) verwijdert onzuiverheden en talg op een milde wijze en bereidt de huid voor om de therapeutische behandeling te ondergaan. Deze unieke formulering reinigt de huid zacht en conditioneert de huid.

01n Oilacleanse 3
Oilacleanse

Deze dual-action reiniger exfolieert en reinigt de huid met overmatige talgproductie. Het verwijdert talg en andere onzuiverheden, waardoor de huid gereinigd wordt en acne vermindert.

02d Balatone 3
Balatone

Deze unieke toner optimaliseert de penetratie van het therapeutische systeem door onzuiverheden te verwijderen en de pH te neutraliseren bij een gevoelige huid. Het versterkt de droge, gevoelige en geïrriteerde huid middels een gepatenteerde technologie.

03n Cebatrol Solutions
Cebatrol

Een versterkend en therapeutisch acneproduct, dat acne behandelt en verdere uitbraken voorkomt.De bewezen exfolianten verwijderen dode huidcellen op effectieve wijze.

10 Hydrafirm
Hydrafirm

Hydrafim is ontwikkeld om tekenen van veroudering rondom de ogen te minimaliseren.

Aknetrol
Aknetrol Acne Treatment

Deze krachtige formule tegen acne helpt tegen overtollige talgproductie, neutraliseert de acne-bacterie en voorkomt toekomstige acne-uitbraken.

05 Glycogent
Glycogent

Een innovatieve exfoliëring versnellend product ontwikkeld om inflammatie te verminderen en toekomstige schade te voorkomen. Actieve ingrediënten verbeteren de mitose en dragen bij aan de correctie van huidverkleuring.

04 Brightenex
Brightenex

Ontwikkeld om de 3 stadia van huidpigmentatie doelgericht aan te pakken middels de gepatenteerde, ‘bio-vectored microsphere’-aflevertechniek.

07x Retamax
Retamax

Actieve Vitamine A Micro-Emulsie

09 Restoracalm1
Restoracalm

Restoracalm is geschikt voor alle huidtypes en ontwikkeld om roodheid te verminderen, de huid te kalmeren en de huidbarrière te herstellen.

Oclipse C Sunscreen SPF501
Oclipse-C SPF 50

Een lichtgewicht, natuurlijke, minerale multi-zonbescherming die een breed spectrum UVA en UVB bescherming biedt.

Gratis Intake

The Body Clinic biedt u een vrijblijvend en kosteloos ZO Medical consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)

Overige behandelingen

 • 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical
 • Draadlift PDO
 • Halslift
 • Huidverbetering Hyperpigmentatie ZO Medical
 • Ooglidcorrectie
 • Plexr
 • Restylane Skinboosters