CLOSE

Princess

Natuurlijke hyaluronzuur filler

Princess

In ons lichaam zit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is belangrijk voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen én uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, neemt het hyaluronzuur in de huid elk jaar af. Het gevolg is dat onze huid dunner en droger wordt en daardoor zijn elasticiteit verliest. Lijntjes en rimpels worden dan zichtbaar. Het huidvolume neemt af en de harmonie van het gezicht verandert hierdoor. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder een operatie en zonder pijn met een filler op basis van hyaluronzuur van Princess.

Princess

In ons lichaam zit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is belangrijk voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen én uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, neemt het hyaluronzuur in de huid elk jaar af. Het gevolg is dat onze huid dunner en droger wordt en daardoor zijn elasticiteit verliest. Lijntjes en rimpels  worden dan zichtbaar. Het huidvolume neemt af en de harmonie van het gezicht verandert hierdoor. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder een operatie en zonder pijn met een filler op basis van hyaluronzuur van Princess.

 • juvederm gallery 2
 • lipfillers
 • juvederm gallery 4
 • rokerslijntjes
 • juvederm gallery 1
 • juvederm gallery 3

Waarom een filler behandeling met Princess?

Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor een Hyaluronzuur-filler. Een filler van Princess® kan op meerdere plekken in het gezicht gebruikt worden om  een natuurlijk resultaat te bereiken.

Voor welke gebieden kan je een filler van Princess® gebruiken?

Een Princess filler is ideaal om rimpels en plooien te corrigeren,
lippen op te vullen,
de contouren van uw gezicht te modelleren en te vormen,
uw huid te hydrateren en voller en jonger te maken en
de stevigheid en elasticiteit van uw huid te verbeteren.

De behandeling

Een behandeling met Princess® is een niet-chirurgische behandeling om volumeverlies tegen te gaan. De hersteltijd van een behandeling met een Princess filler is minimaal en u ziet meteen het natuurlijke resultaat. Afhankelijk van uw huid, persoonlijke wensen en verwachtingen, kiest uw behandelend arts de Princess® injectable die voor u het meest geschikt is. Het hyaluronzuur van een Princess® filler lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam voorkomt. Er zijn daarom, voorafgaand aan de behandeling, geen allergietesten nodig. De procedure is snel en eenvoudig: de behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kunt u  meteen weer uw dagelijkse activiteiten oppakken. De eerste dagen kunt u last hebben van zwelling en blauwe plekken. Deze verdwijnen weer vanzelf.

Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 15 – 30 minuten
Pijn (0-10): Gemiddeld 3
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Natuurlijk resultaat

De artsen van The Body Clinic gebruiken tijdens de eerste behandeling liever iets minder filler, om vervolgens tijdens de gratis controleafspraak een zogenaamde touch-up uit te voeren. Zo kunnen wij u het beste en het meest natuurlijke resultaat garanderen. Princess  is een hyaluronzuur; deze stof zorgt voor natuurlijke hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen in de huid  en heeft zo een verbeterend effect. U krijgt tijdens uw eerste consult altijd een eerlijk advies en een behandelplan op maat van een van onze artsen. Onze filosofie is dat wij voor jeugdige vormen en een fris uiterlijk  gaan– zonder onnatuurlijke resultaten.  Dat is onze kracht: Less is more.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Ons advies is om een half uur voor uw filler behandeling  aanwezig te zijn. Wij brengen dan een verdovende crème aan op de te behandelen huid.  Om blauwe plekken te voorkomen, raden wij u het volgende aan: U kunt vijf dagen voor de filler behandeling Arnica druppels  innemen (max. dosering).  Ons advies is om te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook raden wij u aan 48 uur voor een Princess  behandeling geen alcohol te gebruiken. Alcohol verdunt namelijk het bloed en zo heeft u meer kans op blauwe plekken. Stop één week voor de behandeling, in overleg met uw arts, met bloedverdunnende medicatie zoals Naproxen, Ibuprofen of Aspirine.

Na de behandeling

U kunt het gebied direct na een behandeling met een filler van Princess koelen. De koelelementen worden na de behandeling uitgereikt . Voorkom de eerste week directe zon op uw huid  (ook geen zonnebank of sauna). Gebruik dagelijks een creme met zonnefactor van minimaal 30 SPF. In de eerste twee weken na de behandeling adviseren wij u geen behandeling bij de schoonheidsspecialist te ondergaan. Na twee weken zien wij u graag terug in onze kliniek voor een controle afspraak bij uw behandelend arts.

Hersteltijd

Hoewel er in de meeste gevallen niets te zien is na een behandeling met Princess, kan er toch enige zwelling optreden. Uiteraard heeft u meer kans op zwelling als er grotere volumes filler zijn ingespoten. Dit kan enkele dagen duren. Naast de zwelling kunnen er ook blauwe plekjes ontstaan. Deze kunt u enkele uren na de behandeling camoufleren.

Duur resultaat

Het uiteindelijke resultaat is ongeveer twee weken na de behandeling zichtbaar. Daarna lost de Princess filler langzaam op. Na gemiddeld een jaar  kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Gratis Intake

The Body Clinic biedt u, voorafgaand aan de behandeling van uw keuze, vrijblijvend en kosteloos een consult met één van haar artsen aan. Tijdens het consult wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. Indien gewenst, kunt u nog dezelfde dag behandeld worden met een Princess filler.

Veiligheid

Princess  is een uiterst veilige hyaluronzuur-filler, die al lange tijd op de markt is en waarvan de veiligheid ook op de lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een (allergische) reactie uiterst klein. Ook kan hyaluronzuur  zonodig actief worden opgelost met Hyason. De Princess filler zal na het inspuiten van Hyason binnen enkele dagen oplossen.

Prijzen

Behandeling Princess Price
Hyaluronzuur behandeling vanaf € 400

FAQ

Worden het consult en de behandeling altijd uitgevoerd door een arts?

Ja zowel de intake als de behandeling worden door dezelfde arts uitgevoerd. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Krijg ik bobbels van een Princess filler?

Direct na behandeling kunt u last hebben van kleine oneffenheden, maar deze zullen binnen enkele dagen verdwijnen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er altijd de mogelijkheid om deze oneffenheid op te lossen.

Welke Princess fillers gebruiken jullie?

Wij gebruiken Princess Volume en Princess Filler Lidocaine. Deze fillers zijn van Croma Pharma en er zijn al meer dan 40 miljoen fillers verkocht van dit merk.

Mag ik na een Princess behandeling in de zon?

Nee, wij raden het gebruik van zonnebank en directe blootstelling aan zonlicht in de eerste week na de behandeling af ter voorkoming van verkleuring in het behandelde gebied. In de eerste week kunt u dagelijks een hoge zonnefactor (minimaal SPF 30) gebruiken.

Kan ik na een behandeling met Princess weer direct aan het werk?

De meeste mensen herstellen snel en kunnen de volgende dag weer aan het werk. Of u direct weer aan het werk kunt, ligt aan een aantal factoren : uw eigen gevoeligheid voor blauwe plekken en zwelling, het aantal ml filler en ten slotte of u de regels om blauwe plekken te voorkomen heeft nageleefd. Neemt u daarom voor de zekerheid een aantal dagen vrij, als u nog nooit eerder met fillers behandeld bent.

Ik ben onder de 18 jaar, mag ik behandeld worden?

Nee, in Nederland is het verboden om een cosmetische behandeling te laten uitvoeren onder de 18 jaar, ook niet met toestemming van de ouders. Vanaf 18 jaar kunt u terecht voor een eerlijk en weloverwogen advies.

Ik lees dat een Princess filler op basis van hyaluronzuur is, wat houdt dit precies in?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur bevindt zich in het bindweefsel, zenuwweefsel en in de huid en zorgt ervoor dat de huid veerkrachtig en soepel blijft. Door het normale verouderingsproces wordt de huid minder gehydrateerd en het volume in het gezicht neemt af. Uiteindelijk breekt het lichaam de filler binnen een jaar weer af. Een groot voordeel van hyaluronzuurfillers is dat deze actief kunnen worden opgelost.

Wanneer mag ik niet behandeld worden?

Wij behandelen geen cliënten onder de 18 jaar en geen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Is een behandeling met Princess pijnlijk?

Wij raden u aan om een half uur voor de afspraak aanwezig te zijn voor het aanbrengen van een  verdovende creme. Ook zit er in de filler zelf lidocaine (verdoving), zodat u zo comfortabel mogelijk behandeld kunt worden. Geheel pijnloos is de behandeling echter niet.

Voor welke gebieden kan ik behandeld worden met Princess?

Wij gebruiken een Princess (Croma) filler voor bijna alle gebieden in het gezicht. De arts zal u tijdens het consult informeren of Princess de juiste filler is voor u en welke hoeveelheden er nodig zijn.

Wat is de duurzaamheid van een behandeling met Princess?

De duurzaamheid van een filler behandeling met Princess is per persoon verschillend aangezien elk  lichaam anders reageert op een filler. De gemiddelde duur van het resultaat is ongeveer een jaar.

Wat kost een behandeling met Princess? Kan ik in termijnen betalen?

Een behandeling met een Princess filler is er vanaf 500 euro. Helaas kunt u bij The Body Clinic niet in termijnen betalen. U kunt bij ons direct na de behandeling contant, met pin of met creditcard betalen.

Waar kan ik behandelt worden met een Princess filler?

U kunt bij een van onze artsen terecht in onze kliniek in Amsterdam Zuid of in Duiven (vlakbij Arnhem). Voor een gratis consult  kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Products

 • Azzalure
 • Hyaluronzuur
 • Juvederm
 • Princess
 • Radiesse
 • Restylane
 • Sculptra
 • Teosyal