Liquid facelift

Ons vakgebied heeft de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Hoewel de cosmetische artsen van The Body Clinic, vroeger nog veel mensen naar de plastisch chirurg toe stuurden, kunnen wij tegenwoordig meer mensen zelf behandelen. Een goed voorbeeld hiervan is de liquid facelift.
i

Wat is de liquid facelift?

De liquid facelift is een methode in onze praktijk die het mogelijk maakt om lichte verslappingen in het gelaat weer te herstellen. In tegenstelling tot de gebruikelijke facelift, waar een gedeelte van de huid wordt weggesneden om zodoende een lifting-effect te creëren, wordt er bij de liquid facelift gebruik gemaakt van herstel van volume om een lifting-effect te krijgen. Een facelift zonder snijden, zonder operatie dus!

In onze praktijk streven wij ernaar om alleen het volume te herstellen dat verloren is gegaan door het normale verouderingsproces. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een “opgeblazen” gezicht krijgt. Meestal treedt er volumeverlies op in het gebied van de wangen en jukbenen. Dit is dan ook de plek om d.m.v een injectable (meestal een hyaluronzuur) het volume te herstellen.

Video

De prijzen van de liquid facelift in de video zijn geldig tot en met augustus 2016. Kijk voor actuele prijzen van de liquid facelift op onze prijslijst

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

IMG_5624 copy IMG_5641 copy

Voor                                                                                        Na

In onderstaande video praat onze arts Leonie de Noo met Maaike van Furrow over de liquid facelift behandeling.

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

Schermafbeelding 2013-11-12 om 09.57.26

Schermafbeelding 2014-06-10 om 13.48.07

 Veen, van der Gerard 08-07-2013 (2) na foto man

Voor                                                   Na

Voordelen liquid facelift ten opzichte van de klassieke chirurgische facelift:

– U behoudt uw natuurlijke uitstraling
– Het volume in het gezicht wordt hersteld
– Facelift zonder operatie
– Facelift zonder snijden
– Geen narcose noodzakelijk
– Geen littekens na de ingreep
– Korte hersteltijd
– Direct resultaat
– U kunt meekijken tijdens de behandeling.

voor na

Schermafbeelding 2015-01-20 om 13.16.51

Schermafbeelding 2015-01-20 om 13.14.24

Wie komen er in aanmerking voor een liquid facelift?

U komt in aanmerking voor een liquid facelift indien de huidverslapping nog niet te erg is. Soms is het nodig om toch een chirurgische facelift te ondergaan. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek, kijkt de arts van The Body Clinic wat voor u de beste behandeling is. Indien de huidkwaliteit niet voldoende is voor een liquid facelift (bijvoorbeeld door roken, schade door zon) adviseren we eerst behandelingen die de huidkwaliteit verbeteren (Obagi/Blue Peel).

Liquid facelift bij mannen

Ook mannen kunnen zich laten behandelen voor een liquid facelift. Zie hieronder een filmpje over de liquid facelift bij mannen.

De prijzen van de liquid facelift in de video zijn geldig tot en met augustus 2016. Kijk voor actuele prijzen van de liquid facelift op onze prijslijst

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

Ervaring Liquid facelift bij mannen 

De man in bovenstaande filmpje is erg blij met het resultaat. Hij wilde zijn ervaring met jullie delen:
Als man iets aan je gezicht laten doen is in eerste instantie best wel spannend….Ik wilde namelijk totaal geen ander (volgespoten) gezicht krijgen, want dat vind ik zelf gewoonweg niet mooi. Wel wilde ik een frisse uitgeruste uitstraling hebben en dat is bij The Body Clinic echt SUPER goed gelukt. Door de subtiele techniek van een liquid facelift werden kleine plekken in mijn gezicht voorzichtig opgevuld waardoor ik een meer strakkere kaaklijn kreeg en rimpels veel zachter werden. Iedereen spreekt me sinds deze behandeling aan over hoe goed, fris en uitgerust ik eruit zie, zonder dat men ziet dat ik iets heb laten doen. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat en zou het iedere andere man (& vrouw) zeker aanbevelen.’

Wat zijn de bijwerkingen?

Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om een groot gedeelte en soms de gehele liquid facelfit met canules (stompe naalden) uit te voeren. Het voordeel van een canule boven een injectienaald is dat je geen blauwe plekjes kunt krijgen. Zeker in het gebied van de wangen is dit van belang, omdat zich hier veel bloedvaatjes bevinden. Mogelijke tijdelijke bijwerkingen zijn: roodheid, lichte zwelling en gevoeligheid in het behandelde gebied. Tijdens het intakegesprek zal dit aspect van de behandeling nogmaals met u worden besproken.

Tips voor en na een behandeling

Voorkant clienten kaartje Bodyclinic

Achterkant clienten kaartje Bodyclinic

Q&A

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over een Liquid Facelift en hoe dit in zijn werk gaat. Wat zijn de kosten van een Liquid Facelift? Is deze behandeling voor iedereen geschikt of kan je hem pas laten doen bij een bepaalde leeftijd? En krijg je wel een natuurlijk resultaat?

In deze Q&A-video van Maaike Dorsteen van Furrow.nl beantwoordt Bart Biermans al jouw vragen over een Liquid Facelift!

De prijzen van de liquid facelift in de video zijn geldig tot en met augustus 2016. Kijk voor actuele prijzen van de liquid facelift op onze prijslijst

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

Wat is de duurzaamheid?

De duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld 12 maanden.

The Body Clinic heeft twee privé klinieken, te weten: een in Amsterdam en in Duiven. De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond.

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van welke gedeelte er gelift wordt en de mate van huidverslapping zijn de kosten afhankelijk van het aantal mlDe duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld één jaar. 

 Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van hoe snel het lichaam de hyaluronzuur afbreekt. De mogelijke gebieden die wij hiervoor kunnen behandelen zijn: jukbeenderen / neus-lippenplooi / mondhoeken / wangen / kaaklijn / slapen. Wij gebruiken voor een liquid facelift een hyaluronzuur.

 

3 gebieden 4 gebieden 5 gebieden
Mini Lift 3 ml – € 950 4 ml – € 1200 5 ml – € 1500
Liquid facelift 5 ml – € 1500 6 ml – € 1800 7 ml – € 2100

Per behandeling maximaal 5 ml