Neus correctie met fillers zonder operatie

Stoort u zich aan een knobbeltje op of een deuk in uw neus, dan kan een behandeling met fillers een oplossing voor u zijn. Sommige afwijkingen aan de neus kunnen tegenwoordig namelijk ook met injectables verholpen worden. Waarom zou u een operatieve neuscorrectie ondergaan, als het tegenwoordig ook met fillers kan? De fillers zijn veilig en op basis van hyluronzuur.

Er wordt een canule gebruikt bij deze behandeling. Na de behandeling kunt u een lichte zwelling en kleine blauwe plek zien op de neus, dit duurt enkele dagen. U hoeft na de behandeling verder geen pleister op uw neus.

Ook door het ouder worden kunt u een verlenging van de neuspunt krijgen (het uiteinde van de neus zakt naar beneden) en door een beetje hyaluronzuur in het puntje van de neus te injecteren, komt de neuspunt weer iets omhoog te staan.

Wat zijn de voordelen van een neus correctie met fillers? 

* Mensen ervaren weinig ongemak van en na de behandeling.
* Geen grote blauwe plekken.
* Minimale zwelling.
* Geen narcose.
* Geen neusspalk.
* Geen dagen uit de roulatie.

Over de behandeling

Binnen een half uur kunt u de deuk in uw neus laten opvullen met een filler en kan de neus ook optisch smaller gemaakt worden. Ook door het ouder worden kan je een verlenging van de neuspunt krijgen (zakt het uiteinde van de neus).
Middels hyaluronzuurfillers kan je een mooi esthetisch en natuurlijke correctie bereiken.
De filler blijft ongeveer een jaar tot 1,5 jaar zitten en er wordt gemiddeld 1 ml gebruikt. De kosten hiervan zijn 500 euro voor 1 ml.

Contact

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake en bespreek daarin uw wensen en wellicht is deze behandeling met een filler de juiste behandeling voor u! U kunt contact met ons opnemen via info@bodyclinic.nl of via 020 4638668.
Hieronder ziet u de video waarin de behandeling wordt uitgelegd door onze arts Monique Dikrama.

Video

 

 Voor en na foto

Schermafbeelding 2016-06-03 om 12.35.32