CLOSE

Bart Biermans is contributor van Holistik.nl

bart biermans arts the body clinic 1

Augustus 2016

Onze arts Bart Biermans volgt, naast dat hij cosmetisch arts is van The Body Clinic, ook een opleiding tot holistisch therapeut. Daarnaast is hij Ice Man trainer. Hij is sinds deze maand contributor van Holistik. Bart zal af en toe een artikel schrijven over uiteenlopende onderwerpen wat bij Holistik.nl hoort.

Holistik is de eerlijke stem binnen het aanbod van lifestyle magazines. Samen met een team van contributors creëren we dagelijks verrijkende, persoonlijke content over voeding, gezondheid, relaties, liefde, seks, reizen en spiritualiteit. Holistik is een initiatief van Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986). Ze leerden elkaar kennen in 2009 en raakten bevriend. Samen richtten ze Goodiebag Girl op, een bedrijf dat uitgroeide tot connecting agency Friends of the Brands (FOTB). FOTB brengt merken via innovatieve event concepten zoals The Gift Suite en Like My Brand in contact met invloedrijke doelgroepen. In het voorjaar van 2015 besloten Visser en Van Hasselt hun hart te volgen en Holistik op te zetten. Zij geven hiermee gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Karlijn en Evelyn maken Holistik niet alleen, maar werken met een team van contributors.

Schermafbeelding 2016-08-25 om 16.54.37

Missie Bart Biermans als contributor bij Holistik.nl

“Ik wil jullie meenemen op een reis naar binnen, diep het lichaam in, waar een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht ligt verborgen. Met mijn achtergrond als arts wil ik dit op een wetenschappelijke manier benaderen. Ik laat je zien hoe de fysiologie veranderd als je weer leert ademen. Hoe de PH zich in het lichaam herstelt en processen weer optimaal gaan functioneren”.

Recent Posts