Waar haal je de beste Botox-behandeling? Iedereen kent het, velen hebben het reeds gedaan, maar waar ga je heen voor de beste resultaten? Met het hoge aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer.  In plaats van u proberen te overtuigen waarom wij de beste Botox-kliniek zijn, laten wij dat liever aan onze klanten over. Wij zijn met trots uitgeroepen tot ‘Beste cosmetische kliniek’ in Amsterdam en Duiven.

Volgens de beoordelingen hebben wij dit te danken aan onze hoge klantgerichtheid, no-nonsense aanpak en fraaie resultaten. U bent dus bij The Body Clinic altijd in betrouwbare handen. Graag heten wij u welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak kennis met ons team, en ervaar waarom wij bekend staan om onze hartelijke ontvangst, betrokken aanpak en professionele werkwijze.

Bij The Body Clinic vormt u altijd het uitgangspunt. Onze artsen en medewerkers nemen graag de tijd voor een eerlijk advies en zullen u nooit proberen te verleiden tot een aanpak die ons geen goed idee lijkt. Als cliënt bent u namelijk ons visitekaartje. Kom eens langs bij onze kliniek in Amsterdam of Duiven. Onze arts Bart Biermans is erkend Cosmetisch arts bij de KNMG.

Door meer dan 2.000 cliënten zijn wij beoordeeld met een 9,0 op www.kliniekervaringen.nl.

Wij specialiseren in Botox en fillerbehandelingen. Met Botox zijn wij in staat van alles te behandelen, van migraine tot tandenknarsen. Het kan zelfs jouw zweetklieren verzorgen, om bijvoorbeeld overmatig zweten in de oksels te behandelen. Natuurlijk voeren wij ook tal van rimpel-behandelingen uit op basis van Botox, bijvoorbeeld tegen kraaienpootjes, fronslijnen of voorhoofdslijnen. Neem hier een kijkje welke behandelingen wij aanbieden. Ook de prijzen vindt u duidelijk omschreven op de volgende pagina: https://www.bodyclinic.nl/prijslijst/.

Onze Botox-behandelingen maken gebruik van Botulinetoxine. Botulinetoxine, beter bekend als Botox, is een natuurlijk eiwit dat in sommige cellen voorkomt. Met injectie kan het uw spieren tijdelijk  ontspannen, met een grote mate van precisie. Wij maken gebruik van Azzalure voor onze Botox-behandelingen. Azzalure is een vertrouwd merk dat al jaren op de markt beschikbaar is.

Wij kiezen onze materialen en instrumenten met de uiterste zorgvuldigheid. Onze fillers en Botulinetoxine hebben zich ruimschoots in de praktijk bewezen en waren hiervoor al een lange tijd in het buitenland beschikbaar. Met de keuze van ons personeel zijn wij net zo zorgvuldig. The Body Clinic werkt al meer dan twaalf jaar uitsluitend met ervaren en gecertificeerd cosmetisch artsen die zijn opgenomen in het NVCG-register en BIG-geregistreerd. U bent dus bij ons in professionele handen.

The Body Clinic gelooft in hoge cliëntgerichtheid en het waarmaken van een natuurlijk resultaat. Wij vinden een natuurlijk resultaat namelijk het mooiste resultaat. Uw vrijblijvend consult vooraf en uw controle-afspraak achteraf bieden wij gratis aan. Verder nemen wij uitgebreid de tijd voor een heldere uitleg over behandelingen en opties.

Kom gerust een keer op een gratis consult met een van onze artsen, zodat wij u een eerlijk advies kunnen geven.

U kunt contact met ons opnemen via 020-43638668 of via [email protected].

Wij zien u graag bij ons in de kliniek.

 

Recent Posts
beste botox kliniekprofhilo logo