CLOSE

Beste filler kliniek Amsterdam

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Waarom zijn wij de beste filler kliniek in Amsterdam en Duiven (Arnhem)? Fillers zijn populairder dan ooit. Elke kliniek biedt onderhand zijn eigen fillerbehandeling aan en wellicht ziet u ze binnenkort bij de drogist. Zoekt u tegenwoordig een fillerbehandeling, dan is het moeilijk kiezen. Want welke kliniek biedt nu precies wat u zoekt?

Wij zijn uitgeroepen tot ‘Beste fillerkliniek’ in Amsterdam en Duiven. Dit hebben wij te danken aan onze hoge klantgerichtheid, no-nonsense aanpak en fraaie resultaten. U bent dus bij The Body Clinic altijd in betrouwbare handen. Graag heten wij u welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak kennis met ons team en ervaar waarom wij bekend staan om onze hartelijke ontvangst, betrokken aanpak en professionele werkwijze.

Bij The Body Clinic vormt u altijd het uitgangspunt. Onze artsen en medewerkers nemen graag de tijd voor een eerlijk advies en zullen u nooit proberen te verleiden tot een ingreep die ons geen goed idee lijkt. Als cliënt bent u namelijk ons visitekaartje. Kom eens langs bij onze kliniek in Amsterdam of Duiven.

Wij zijn door meer dan 2.000 cliënten met een 9,0 beoordeeld op www.kliniekervaringen.nl.

Wij specialiseren in botox en in fillerbehandelingen. Met fillers kunnen wij van alles behandelen, van rimpels tot een kincorrectie. Naast de populaire lipfiller kunnen wij bijvoorbeeld jukbeenderen opvullen of asymmetrie in het gezicht aanpakken. Neem hier een kijkje naar de behandelingen die wij aanbieden. Ook de prijzen vindt u duidelijk omschreven op de volgende pagina: https://www.bodyclinic.nl/prijslijst/.

Voor onze fillerbehandelingen maken wij gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is al geruime tijd op de markt en heeft zijn veiligheid ruimschoots bewezen. Er zijn in al deze jaren nooit gevallen van onvoorziene complicaties geweest. Omdat fillers op basis van hyaluronzuur oplosbaar zijn, kunnen wij de behandeling altijd precies aanpassen aan uw wensen of zelfs later corrigeren. Wij maken gebruik van de volgende merken: Restylane, Saypha, Azzalure, Radiesse en Teosyal. Deze populaire merken garanderen dat u een veilige behandeling ontvangt met optimale resultaten.

Waarom zijn wij de beste botox kliniek in Amsterdam? Wij kiezen onze materialen en instrumenten altijd met uiterste zorgvuldigheid. Onze fillers hebben zichzelf uitgebreid in de praktijk bewezen en waren hiervoor al lange tijd beschikbaar in het buitenland. Wij betrachten dezelfde nauwkeurigheid bij de selectie van ons personeel. The Body Clinic werkt al meer dan twaalf jaar uitsluitend met ervaren en gecertificeerde cosmetisch artsen die zijn opgenomen in het NVCG-register en BIG-geregistreerd. Drs. Bart Biermans is erkend Cosmetisch arts bij de KNMG. Drs Nagita Grover is lid van NVCG. Kortom, u bent bij ons in professionele handen.

The Body Clinic staat voor niets dan cliëntgerichtheid en een natuurlijk resultaat. Wij vinden een natuurlijk resultaat namelijk het mooiste resultaat. Uw vrijblijvend consult vooraf en uw controle-afspraak achteraf bieden wij gratis aan. Verder nemen wij uitgebreid de tijd voor een heldere uitleg over behandelingen en opties.

Dus kom gerust eens langs voor een gratis consult met een van onze artsen, zodat wij u een eerlijk advies kunnen geven.

U kunt contact met ons opnemen via 020-43638668 of via [email protected].

Wij zien u graag bij ons in de kliniek.

Recent Posts
cosmetisch arts knmgprofhilo logo