CLOSE

Eén op de vijf Nederlanders heeft last van migraine. Migraine aanvallen gaan gepaard met hevige hoofdpijn en kunnen tot wel 72 uur duren. Normale pijnstillers helpen niet. Behalve hoofdpijn kunt u ook last hebben van andere symptomen zoals misselijkheid, braken, intolerantie voor licht en geluiden, aura vorming, lichtflitsen en gezichtsveld uitval. Door het gebruik van over botox injecties worden de voorhoofdsspieren ontspannen hetgeen erg effectief  blijkt te zijn tegen migraine.

Botox tegen een migraine aanval?

Het is niet exact bekend waardoor migraine of spierspanningshoofdpijn wordt veroorzaakt. Een belangrijke factor lijkt het langdurig aanspannen van de (aangezicht)spieren bijvoorbeeld bij gebruik van computer, bij stress of fel zonlicht. Botox injecties zorgen ervoor dat de spieren worden ontspannen en kunnen zo de migraine aanvallen voorkomen.

Botox migraine

Bij The Body Clinic maken wij gebruik van het merk Azzalure. Dit is een A-merk botox, een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast. Botulinetoxine blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Afspraak botox migraine

Indien u een afspraak heeft gepland voor een gratis consult zal de arts met u bespreken wat uw klachten en uw wensen zijn. Indien er daadwerkelijk sprake is van migraine dan vraagt de arts u een nieuwe afspraak in te plannen om de behandeling uit te voeren. Voorafgaand aan de behandeling vult u een medische vragenlijst in zodat de arts inzicht heeft in uw gezondheid. Daarna wordt de fronsspier met botox behandeld. Het duurt ongeveer 5-7 dagen voordat de botox daadwerkelijk de spieren heeft ontspannen.  U dient dus even geduld te hebben.

Behandeling botox migraine

Van onze clienten horen wij dat na een behandeling met botox de migraine een stuk minder hevig is en dat de aanvallen qua duur, intensiteit en frequentie afnemen.

Ervaring botox behandeling tegen migraine

Al een aantal jaren heb ik last van migraine, diverse medicatie geprobeerd en niets hielp. Totdat ik van een kennis hoorde dat botox bij haar heel goed werkte. Dus ik heb me laten informeren en behandelen, en ben super blij met het resultaat!! Geen migraine meer, en een leuke bijkomstigheid: geen rimpels meer!

Botox migraine Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
afgangende mondhoeken gallery 3oorlelverjonging