CLOSE

Lockdown Ooglidcorrectie

mirthe van der putten arts the body clinic 1

Dit is hét moment voor een bovenooglidcorrectie

Misschien twijfelt u al jaren over een cosmetische ingreep, maar was het nooit het juiste moment of had u simpelweg geen tijd. Nu de corona maatregelen zijn aangescherpt en we naar een nieuwe lockdown neigen te gaan is dit misschien wel het juiste moment voor u. Door het thuiswerken kunnen we onze agenda’s flexibeler indelen. Daarnaast zijn er amper sociale activiteiten mogelijk waardoor u meer tijd over heeft en u thuis in rust kunt herstellen. Ook laat corona niet elke vakantie toe, hierdoor heeft u misschien meer kunnen sparen. En als klap op de vuurpijl is het nu ook nog winter, de perfecte periode om uw littekens goed te laten herstellen. Wanneer de aangescherpte maatregelen voorbij zijn heeft niemand door dat u een bovenooglidcorrectie heeft laten uitvoeren, u ziet er alleen extra fris en uitgeslapen uit!

Lockdown Ooglidcorrectie pakket

Corona heeft een grote impact op werk alsmede op sociaal gebied daarom willen wij u juist nu extra in de watten leggen. Om u voorafgaand en na een bovenooglidcorrectie van alle comfort te voorzien hebben wij een Lockdown Ooglidcorrectie pakket voor u samengesteld.

 1. U krijgt een digitale pre-analyse, hiervoor hoeft u niet naar de kliniek te komen.
  De overheid raadt aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Indien u interesse heeft in een bovenooglidcorrectie bieden wij u de mogelijkheid om foto’s toe te sturen. Deze foto’s worden geanalyseerd door een arts.
 2. N.a.v. de pre-analyse wordt u uitgenodigd voor de uitgebreide ‘Ooglidcorrectie Analyse’ in de kliniek met de arts.
  Indien de arts u geschikt vindt voor een bovenooglidcorrectie nodigen wij u uit voor een uitgebreide ‘Ooglidcorrectie Analyse’ in de kliniek. De arts bekijkt dan de oorzaak van uw probleem, uw wensen en mogelijkheden.
 3. U krijgt een pré-operatie kit ter voorbereiding op de operatie.
  Mocht u over gaan tot een bovenooglidcorrectie dan willen wij u voor de operatie goed voorbereiden. Bij voorbereiding hoort ook dat u op de hoogte bent van eventuele risico’s en complicaties. Wilt u meer weten over de gevaren van een bovenooglidcorrectie dan kunt u dat lezen in onze blog. Ook geven wij u tips om de operatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.
 4. Op de dag van de operatie wordt u gratis thuis opgehaald met een taxi.*
  Na een bovenooglidcorrectie kunt u niet zelf naar huis rijden, ook kan het openbaar vervoer onprettig en onveilig zijn. Wij begrijpen dat het in tijden van corona, waarin afstand gewaarborgd dient te worden, moeilijk is om iemand te vinden die u wilt brengen en halen. Wij zorgen er daarom voor dat u thuis wordt opgehaald met een taxi.
 5. U krijgt een warm ontvangst in de kliniek.
  Door de aangescherpte corona maatregelen zijn er weinig sociale momenten mogelijk. Op afstand probeert onze assistente u een warm welkom te geven en wordt u voorzien van heerlijk kopje koffie.
 6. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door uw specialistisch arts.
  U heeft tijdens de ‘Ooglidcorrectie Analyse’ al kennis gemaakt met de arts. Uiteraard wordt u door dezelfde arts geopereerd. Onze artsen hebben jarenlang ervaring en staan u ook na de ooglidcorrectie bij.
 7. U wordt gratis thuisgebracht met een taxi.*
  Na de operatie kunt u in alle rust bij ons blijven koelen. Zodra u er klaar voor bent om te gaan, dan geeft u dat bij ons aan en staat er een taxi binnen 5 min op de stoep. U hoeft dus niet een vriend of vriendin te laten wachten.
 8. U krijgt een prachtige recovery-goodiebag mee, om in alle rust thuis te herstellen.
  Na de operatie krijgt u een goodiebag mee naar huis. Deze goodiebag bevat alle informatie voor een goed herstel, een zonnebrandcrème om uw littekenen te beschermen en een aantal producten om uzelf te verwennen.
 9. U heeft de mogelijkheid tot online support van uw arts tijdens het herstel.
  Wij begrijpen dat u na de operatie vragen kunt hebben of ongemakken ervaart. Wij vinden het belangrijk om u passende nazorg te bieden, daarom zijn onze artsen altijd beschikbaar voor uw vragen.
 10. Na ongeveer een week komt u op de geplande controle bij uw arts in de kliniek om uw hechtingen te laten verwijderen.
  Het verwijderen van de hechtingen is altijd een spannend moment, wij vinden het belangrijk dat dit door een arts wordt uitgevoerd. Als de hechtingen eruit zijn is het resultaat licht zichtbaar, het definitieve resultaat is na ongeveer 2-3 maanden te zien.
 11. Het hele herstel duurt ongeveer twee tot vier weken.
  Schroom niet om contact met ons op te nemen tijdens de herstelperiode, het is normaal als u na 3-4 weken alsnog vragen heeft voor de arts.
 12. 2 a 3 maanden na de operatie heeft u, indien gewenst, een controle afspraak bij de arts.
  Indien u het prettig vindt kan het eindresultaat na 2-3 maanden met de arts worden besproken in onze kliniek.

Lees meer hier meer over een bovenooglidcorrectie of bel ons op 020-4638668.

* Gratis ophalen en thuisbrengen geldt alleen in een straal van 15 km rondom de klinieken: Amsterdam, Utrecht, en Den Bosch.

Recent Posts
mirthe van der putten behandeling fillers body clinc22thebodyclinic lipolyse onderkin22