CLOSE

Liquid facelift en opvullen van jukbeenderen video

bart biermans arts the body clinic 1

De liquid facelift is een van de favoriete behandelingen van de artsen The Body Clinic.

Hoe weet je nu dat een liquid facelift het beste bij jou past? In principe is iedereen vanaf ongeveer 30 jaar geschikt voor een liquid facelift, waarbij het volume verlies is opgetreden. Het gaat voornamelijk om het volumeverlies in de wangen/jukbeenderen en slapen. Door volume herstel kan de V-vorm weer geaccentueerd worden door het gebruik van injectables op basis van een hyaluronzuur.  Bij een liquid facelift speelt het opvullen van je jukbeenderen en slapen dus een hele belangrijke rol. Ook veel modellen zijn in behandeling bij The Body Clinic. Zij laten op een subtiele manier heel licht hun jukbeenderen en slapen opvullen.

Heel veel personen zijn bang voor de dikke wangen/bol gezicht na een liquid facelift, maar Bart legt uit dat het gaat om de nuances die een arts aanbrengt. Het gaat er uiteindelijk om dat het subtiel gebeurd met een natuurlijk resultaat. In de onderstaande video legt Bart aan Maaike Dorsteen van Furrow welk effect het opvullen van je jukbeenderen en slapen heeft en de voordelen van een liquid facelift.

De prijzen van de liquid facelift in de video zijn geldig tot en met augustus 2016. Kijk voor actuele prijzen van de liquid facelift op onze prijslijst

Recent Posts