CLOSE

Marc Inbane tanning spray en glove

bart biermans arts the body clinic 1

Nu verkrijgbaar in onze kliniek in Amsterdam en Duiven:

Tanning Spray van Marc Inbane

We leven een gehaast leven en in ons land zijn er beperkte zonuren aanwezig en de zon brengt schadelijke UV stralen met zich mee, maar we willen toch een mooie gebruinde teint. De Tanning Spray van Marc Inbane is de manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. U kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.

De prijs voor een Tanning Spray is 39,95. Ook kunt u de Glove (handschoen) aanschaffen in onze klinieken voor 9,95. Met de glove kunt u makkelijk de de moeilijke gebieden bereiken (bijvoorbeeld achterkant van de benen). Deze handschoen pluist niet, absorbeert niet en kan gewassen worden op 30 graden.

U kunt de Tanning Spray van Marc Inbane rechtstreeks op de glove sprayen en dan op de huid openwrijven of rechtstreeks op de huid sprayen en dan met de glove verspreiden. Kan allebei. Het gezicht en decolleté kunnen ook met de glove aangebracht worden.

Recent Posts