CLOSE

Profiel Cosmetische Geneeskunde erkend per 1 juli 2019

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Wij zijn ontzettend blij en trots u te kunnen melden dat het profiel cosmetische geneeskunde is erkend door de KNMG https://www.nvcg.nl/profiel-cosmetische-geneeskunde-erkend/.

De titel cosmetisch arts KNMG is hiermee vanaf 1 juli 2019 een beschermde titel. De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) maakt zich sinds de oprichting in 1849 sterk voor de kwaliteit van de medische beroepsuitoefening en de volksgezondheid.

De profielerkenning is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aan de aantoonbaar wèl bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden. Dit proces is door de NVCG in gang gezet en gesteund door VWS (Ministerie van Volksgezondheid Welzijn & Sport).

Wat betekent dit voor de patiënt?

– De patiënt heeft vanaf 1 juli 2019 de mogelijkheid om zich ervan te vergewissen of een cosmetisch arts bekwaam is.

– Alle NVCG-gecertificeerde artsen, dus ook onze artsen Drs Bart Biermans en Drs Monique Dikrama, verkrijgen per 1 juli 2019 de beschermde titel cosmetisch arts KNMG.

Wilt u een gratis consult met een van onze Cosmetische artsen, dan kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Recent Posts
hyaluronzuurartikel