CLOSE

Tips om slank de zomer in te gaan

bart biermans arts the body clinic 1

De lente is weer daar, dus bij bijna iedereen in je omgeving begint het te kriebelen. En nee, dan bedoelen we niet een voorjaarsallergie. Eerder een blinde paniek, want we willen strak de zomer in!  Er is altijd een moment komt dat je peinst: “Eigenlijk zou dat toch wat strakker kunnen” of “eigenlijk zou die hardnekkige vetrol nú eens aangepakt moeten worden.” Op dat soort momenten struin je het internet af of lees je talloze boeken. ‘Fit de zomer in’ of ‘lekker strak in bikini’.

Met eindeloze diëten in de picture, vraag je je toch af: Wat helpt en wat niet om je strakker te voelen in bikini? Eigenlijk is de formule naar succes heel simpel: gezond eten, sporten & je houden aan een schema. (ontbijten, lunchen en avondeten.

Een aantal tips om slank de zomer in te gaan, staan hieronder. HELP in bikini? Dat gaat straks niet meer op voor jou. Het is makkelijker uit te voeren dan je denkt.

1. Eet pure en verse ingrediënten
Heel belangrijk, eerlijke producten. Met weinig toevoegingen en gezond! Bekijk deze recepten eens:
http://www.verseoogst.nl/recepten/

2. Eet gezonde snacks
Denk hierbij aan wortels, tomaatjes, komkommer. Deze zijn niet slecht en goed voor je figuur.

3. Drink veel water
Waarschijnlijk kende je deze tip al, maar probeer veel water te drinken. Ze zeggen 2 liter water per dag, maar je komt al een heel eind als je een 1 liter fles in je tas meeneemt. Of vul je kleine flesje gewoon wat vaker!

4. Blijf in beweging
Wandelen, fietsen, hardlopen. Nu het lekker weer is, is het zeker geen straf om vaker lekker naar buiten te gaan. Frisse lucht is sowieso een must voor je huid en je lijf.

5. Ontbijten
Je begint de dag goed met een ontbijt. Als je ontbijt dan heb je meer energie voor de rest van de dag.
Je zult minder de neiging hebben om te snoepen en je laat vet eten sneller staan.
Denk aan yoghurt of magere kwark met gezonde superfoods (zoals chiazaad of gojibessen) met fruit (blauwe bessen of ananas) & muesli. (cruesli bevat veel suiker, dus die liever niet)

Succes en geniet van je zomer! Voor je het weet heb je een killer body ;). Of nouja… een strak lijf waarmee je mag pronken!

Recent Posts