CLOSE

Tips voor videobellen met een stralende blik

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Corona heeft voor allerlei veranderingen in ons dagelijks leven gezorgd. Waar wij voorheen een korte blik in de spiegel wierpen voordat we naar werk gingen, worden wij tegenwoordig continue met onszelf geconfronteerd. Meetings hebben een nieuwe dimensie gekregen, in plaats van een daadwerkelijke ontmoeting wordt er nu virtueel met elkaar afgesproken. Deze zogeheten ‘Zoom’ of ’Teams’ meetings zorgen ervoor dat je jezelf continue op je beeldscherm ziet. Zoveel naar jezelf kijken maakt je meer bewust van dat ene rimpeltje, de lichtinval in je woonkamer blijkt ook niet mee te werken en je wallen lijken met de dag erger te worden.

Videobellen

Door Corona hoef je je ‘s ochtends al niet meer in je chique pak te hijsen. De pyjamabroek met een nette top blijkt dé dresscode tijdens het videobellen. Dat is op zichzelf best comfortabel, maar de dagelijkse confrontatie met je spiegelbeeld op een scherm kan bij mensen tot onzekerheid te leiden. Zodra de camera op je laptop aanschiet, wordt je weer met jezelf geconfronteerd. Hierdoor kan men zich onzeker voelen.

Tips om stralend achter je beeldscherm te zitten

Vaak kan de lichtinval, de kwaliteit en de stand van je camera al heel veel uitmaken.

  • Kijkhoek. De hoek van de camera kan veel uitmaken, zet uw laptop eens op een verhoging en kijk hoe dat uitziet. Sluit dan wel een extern toetsenbord en muis op uw laptop aan, anders krijgt u straks last van andere klachten zoals RSI.
  • Lichtinval. Lichtinval kan ook een grote rol spelen. Probeer een andere positie en met lampen te spelen.
  • Resolutie camera. De resolutie van uw camera kan ook een rol spelen. Een lagere resulite is niet altijd beter om fris voor de dag te komen. U kunt overwegen om een  betere webcam aan te schaffen.
  • Touch up. U kunt in sommige video apps zoals Zoom de optie “Touch up my appearance” aanzetten, hiermee kunt u uw rimpels in één keer laten verdwijnen. Bedenk wel dat het de andere deelnemers misschien wel een beetje opvalt.
Heeft u desondanks het idee dat u een opfrisbeurt kunt gebruiken? Dan is een afspraak bij een cosmetisch kliniek geen verkeerd idee. Door bijvoorbeeld een rimpeltje te laten verdwijnen met botox kunt u zich net even wat zelfverzekerder voelen.

Home body clinic cosmetische kliniek botox filler

Botox behandeling tegen rimpels

Door de jaren heen kunnen er lijntjes in uw gezicht zijn ontstaan door mimiek, denk bijvoorbeeld aan de fronsrimpel, de kraaienpootjes of de voorhoofdslijnen. Een behandeling met botox zorgt ervoor dat u de spier, die de rimpel veroorzaakt, tijdelijk niet of minder kunt aanspannen. Door een simpele botox behandeling kunt u zich weer goed in vel voelen, dit zorgt er weer voor dat u stralend achter uw computer zit.

Fillers behandeling

Naast botox kan je in een cosmetisch kliniek een behandeling met fillers ondergaan. Wallen onder de ogen lijken op beeld nog meer op te vallen. Door uw wallen te behandelen met fillers krijgt u direct een uitgeslapen en frissere blik. Indien u meerdere gebieden in uw gezicht wilt laten behandeling dan is een Liquid facelift een optie. Dit is het alternatief voor een operatieve facelift. Een huidverbeteringsproduct zoals Prohilo is een hele mooie subtiele manier om uw huid verbeteren. U kunt uw vragen stellen op de chat op onze website of via [email protected].

Kliniek open nieuwe maatregelen Corona

In navolging op de nieuwe COVID maatregelen die op 14 december 2020 zijn aangekondigd door de Rijksoverheid en op advies van de beroepsvereniging NVCG, blijven cosmetische klinieken open. The Body Clinic geeft hier gehoor aan en blijft open voor behandelingen, zoals u van ons gewend bent. De gezondheid en veiligheid van onze klanten staat altijd voorop en we zullen wel strikte hygiëne maatregelen treffen. Dragen van een mondmasker is verplicht, kom alleen en blijf thuis als u ziek bent en we vragen u de instructies van de gastvrouw op te volgen bij aankomst in de kliniek. De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en omgeving Arnhem (Duiven). Voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected]

cosmetisch arts knmg

cosmetischeingrepen beeldmerk hoofdzin bijzin rgb 2018

Recommended Posts
amsterdam 2 2bart nagita