CLOSE

Vacature assistente / gastvrouw kliniek Amsterdam

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Voor onze cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid zijn wij per 1 september 2020 op zoek naar een assistente en per direct voor eventueel inval / vakantiekracht. 

Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond, zijn cosmetisch arts KNMG en zijn aangesloten bij de NVCG en hebben al méér dan 15 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige, tijdelijke injectables, voorop: less is more! 

Lijkt jou dit wat?

De functie betreft een afwisselende baan van gemiddeld 12 uur per week in onze sfeervolle cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid. Wij zoeken een assistente voor de dinsdag (overdag).

Werkzaamheden

  • Het correct en vriendelijk ontvangen van cliënten in onze kliniek.
  • Jij bent de eerste die de cliënt ziet dus is het belangrijk om een positieve, vriendelijke en rustige indruk op de cliënt te maken. Je moet de cliënt kunnen geruststellen.
  • Balie werkzaamheden (koffie / thee verzorgen voor de cliënt, invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda via de mail en telefonisch, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, betalingen).
  • Administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, ondersteuning Clinic Manager
  • Start datum: per 1 september 2020, dinsdag overdag als vaste oproepkracht, mag ook eerder als invalkracht per direct.

Functie-eisen

Je bent woonachtig in Amsterdam, representatief, zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken en organiseren. Je hebt ervaring in klantencontact en administratie. Gemiddeld 8 uur per week. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen de cosmetische branche waar je jezelf kan ontwikkelen en waar uitbreiding van werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amsterdam Oud Zuid binnen een jong, ambitieus team van leuke collega’s. Het salaris wat wij jou kunnen aanbieden is afhankelijk van jouw leeftijd.

Heb je interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ga je deze uitdaging graag gaan, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar [email protected]. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.bodyclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Goed te weten voordat je gaat solliciteren:

Woonachtig in Amsterdam is een must, vanwege flexibiliteit van de uren (helaas geen vergoeding reiskosten). Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 8 a 9 uur per week.

usp bodyclinicamsterdam

Wachtkamer behandeling cosmetische kliniek botox filler

 

Recent Posts
botox voorhoofdneuscorrectie met fillers