CLOSE

Waarom zou je moeten kiezen voor hyaluronzuur?

Een behandeling met hyaluronzuur fillers kan dé oplossing zijn tegen volumeverlies, rimpels en contour vermindering in uw gezicht. Er zijn verschillende merken hyaluronzuur fillers op de markt. Bij The Body Clinic maken wij gebruiken van drie A-merken; Restylane, Saypha en Teosyal. Na een behandeling met hyaluronzuur fillers heeft u uw jeugdige frisse uitstraling weer terug. Wel streven wij bij The Body Clinic naar een natuurlijk resultaat om dit te bereiken.

Volumeverlies

Iedereen krijgt te maken met volumeverlies in het gezicht naarmate u ouder wordt. Gelukkig kunnen wij u bij The Body Clinic een handje helpen om dit proces wat tegen te gaan. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het extreem zichtbaar is dat u wat heeft laten doen. Tezamen met de arts bespreekt u wat u in gedachten heeft om met een jeugdige frisse uitstraling de deur uit te lopen.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Deze stof zit al van nature in de huid, maar neemt af in hoeveelheid naarmate u ouder wordt. Dit resulteert in minder volume en minder elasticiteit waardoor rimpels ontstaan. Er zijn tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd met hyaluronzuur de laatste twintig jaar. Van veiligheid kunnen wij dus wel spreken. Hyaluronzuur heeft een stimulerend effect op collageen met als resultaat dat rimpels zullen vervagen en er herstel in de huid plaatsvindt van volume en elasticiteit.

Is hyaluronzuur tijdelijk?

Hyaluronzuur fillers zijn inderdaad tijdelijk. Na ongeveer 9 tot twaalf maanden zijn fillers opgelost. Het verschilt echter wel per persoon hoe snel dit gaat, maar ga uit van gemiddeld twaalf maanden. Doordat hyaluronzuur fillers tijdelijk zijn zit u er niet voor altijd aan vast zoals met permanente fillers. U zal maar niet tevreden zijn en dan? Hyaluronzuur lost na twaalf maanden dus zelf op of u kunt een afspraak maken om de hyaluronzuur op te laten lossen met het zogeheten ‘tegenmiddel’ hyalase. Dit kan op afspraak bij ons in de kliniek. Hyaluronzuur heeft ook een zeer kleine kans op overgevoelige of allergische reacties. Het is nota bene een lichaamseigen stof, de fillers wordt ook wel eens de ‘natuurlijke filler’ genoemd.

Hyaluronzuur voor meer volume

Hyaluronzuur fillers zijn niet alleen maar voor mensen op leeftijd. Jonge mensen kunnen ook behoefte hebben aan fillers, uiteraard moet u wel boven de achttien jaar zijn. Het doel van jonge mensen is vaak anders dan van mensen die ouder zijn. Bij jonge mensen spreken wij vaak niet van volumeverlies. Alsnog is een behandeling met fillers mogelijk omdat u in een bepaald gebied meer volume wilt. Dit is mogelijk. U kunt uw lippen voller maken en meer contour geven. Meer contour geven aan de kaaklijn en jukbeenderen is ook een veel voorkomende behandeling bij jonge mensen. Jong of oud, hyaluronzuur fillers zijn voor iedereen boven de achttien jaar geschikt.

Hyaluronzuur ervaringen

Internet staat vol met ervaringen over fillers met hyaluronzuur. Vaak worden tijdelijke en permanente fillers met elkaar verward. Ook is elke arts anders. Of een behandeling met fillers geschikt voor u is kunt u het beste bepalen na een consult met een erkende arts. Een consult is geheel vrijblijvend en kunt u inplannen in Duiven of Amsterdam. Graag adviseren wij u dan persoonlijk of fillers op basis van hyaluronzuur geschikt zijn voor uw wensen.

Hyaluronzuur ervaringen

Indien u benieuwd bent naar hyaluronzuur ervaringen van onze klanten dan kunt u hier kijken.

The Body Clinic vestigingen

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​[email protected]​.

Recent Posts
hyaluronzuurcosmetischeingrepen beeldmerk hoofdzin bijzin rgb 2018