Wallen onder je ogen, wat kan je eraan doen?

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Wallen gaan vaak gepaard met vermoeidheid. Wallen zorgen ervoor dat mensen denken dat u moe bent. Sommige mensen hebben wallen, maar voelen zich niet moe. Dit wordt als zeer onprettig ervaren. Fillers kunnen een goede uitkomst zijn indien u last heeft van dit probleem.

Oorzaken wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Erfelijkheid en volumetekort zijn de twee meeste voorkomende oorzaken. Indien uw jukbeen wat naar achter ligt is er minder support voor de huid onder de ogen. Uiteraard spelen, naast erfelijke factoren, ouderdom, stress en voeding ook een grote rol wanneer het gaat over wallen onder de ogen.

Filler behandeling wallen onder de ogen

Een behandeling met fillers onder de ogen zorgt ervoor dat de wangen geleidelijker overlopen naar de ogen. De filler zorgt voor een opvulling onder het oog, de schaduw onder het oog verdwijnt hierdoor. Met als resultaat een uitgeruste en frisse uitstraling.

restylane

Hyaluronzuur fillers

Fillers op basis van hyaluronzuur is de filler die wij bij The Body Clinic. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en zit al in ieders zijn huid. De hoeveelheid hyaluronzuur neemt naarmate wij ouder worden af. Met als resultaat; minder elasticiteit en volume in het gelaat. Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat het volume in het gelaat weer toeneemt. Daarnaast hyaluronzuur voor een collageen stimulerend effect.

Behandeling wallen onder de ogen

Voordat wij u behandelen vraagt onze receptioniste u een medische vragenlijst in te vullen. Dit zorgt ervoor dat wij u medische toestand in kaart kunnen brengen. Ten tweede worden er foto’s van u gemaakt. Tijdens de controleafspraak worden de voor- en na foto’s met u besproken. Uiteraard zijn deze foto’s alleen voor intern gebruik. Tot slot wordt er op het te behandelen gebied een verdovende crème aangebracht. U bent nu volledig klaar voor de behandeling.

wallen onder ogen gebieden 2

De volgende gebieden kunnen, indien nodig, ook worden behandelt voor een prachtig resultaat:

De prijzen van de diverse gebieden staan vermeld onze prijslijst.

Wallen onder de ogen worden behandeld met een canule (een botte naald). Eerst zal de arts een gaatje maken in uw wang waarna de filler met een canule wordt ingespoten. Een canule zorgt voor minder blauwe plekken en zwelling dan wanneer de fillers wordt ingespoten met een scherpe naald. De totale behandeling duurt ongeveer 20-30 minuten.

Cosmetische kliniek botox filler body clinic Bart Biermans

Resultaat behandeling wallen onder de ogen

Het resultaat van de behandeling is vrijwel direct te zien. Er is uiteraard zwelling te zien, maar u kunt direct na de behandeling koelen bij ons in de kliniek. Na twee weken is het definitieve resultaat zichtbaar. Aangezien de filler ongeveer 9 a twaalf maanden blijft zitten bent u ongeveer een jaar lang verlost van uw vermoeide blik en wallen onder de ogen. De duur van het resultaat is per persoon verschillend.

Indien u zich herkent in dit probleem en u zich uitermate stoort aan de wallen onder uw ogen dan raden wij u aan een consult in te boeken bij één van onze artsen. Houden uw wallen geen overmatig vocht vast en heeft u niet te veel losse huid onder uw ogen dan lijkt een behandeling met hyaluronzuur fillers een goede optie voor u.

Gratis consult wallen onder de ogen

De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven (regio Arnhem).
Maak hier een afspraak of bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​[email protected]​.

cosmetisch arts knmg

cosmetischeingrepen beeldmerk hoofdzin bijzin rgb 2018

Recent Posts
botox in lippenwallen onder de ogen