Wanneer werken fillers tegen wallen onder ogen

bart biermans arts the body clinic 1

Vragen mensen in uw omgeving vaak of u ziek of moe bent? De meest voorkomende ergernis bij zowel vrouwen als mannen is er vermoeid uitzien, terwijl u dit helemaal niet bent.

Zoektocht naar een oplossing tegen wallen onder de ogen

U bent al lange tijd op zoek naar een oplossing tegen wallen onder de ogen en donkere kringen. U heeft al tal van crèmes geprobeerd, maar tevergeefs. De zoektocht kan uiteindelijk bij een behandeling met fillers eindigen. Deze fillers zorgen ervoor dat een bepaald gebied in uw gelaat kan worden opgevuld. Een filler is een gelachtige substantie en wordt tegenwoordig als zeer veilig ervaren. De fillers die hedendaags worden gebruikt zijn meestal op basis van hyaluronzuur.

Verschillende soorten wallen onder de ogen

Er zijn verschillende type wallen. Het kan zijn dat de oogkas wat naar achter ligt, u zakjes onder de ogen heeft en/of er is sprake van volumeverlies. Bij al deze varianten kan het mogelijk zijn dat er donkere kringen aanwezig zijn. Er kan een schaduw onder het oog ontstaan doordat u last heeft van volumeverlies. Dit is in vele gevallen op te lossen door de traangoot (gebied tussen ooghoek en bovenste gedeelte van de wang) op te vullen met een filler, hierdoor verdwijnt de schaduw.

Filler niet altijd geschikt voor wallen onder de ogen

Een cosmetisch arts moet beoordelen of een behandeling met fillers geschikt is voor de wallen onder uw ogen. Een behandeling met fillers onder de ogen is soms onmogelijk als u te veel losse huid, teveel pigment en vocht onder uw ogen heeft. Wij raden u daarom altijd aan om een consult in te plannen voorafgaand aan de behandeling.

Welke soort filler voor wallen onder de ogen?

De behandeling wordt uitgevoerd met een filler op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature al in de huid voorkomt. Het hyaluronzuur gehalte neemt door de jaren heen af. Dit heeft als gevolg dat er minder volume en elastine in de huid aanwezig is, dit zorgt weer voor rimpels. Volume en elasticiteit in de huid kunt u weer aanvullen door een hyaluronzuur filler. Rimpels zullen hierdoor verminderen. Door een filler krijgt de huid als het ware een boost, omdat de filler ervoor zorgt dat het vochtgehalte toeneemt. Fillers zijn de oplossing indien u last heeft van rimpels onder de ogen en/of volumeverlies. Wij gebruiken onder andere de fillers van Restylane voor deze behandeling.

restylane

Zijn hyaluronzuur fillers tegen wallen onder de ogen gevaarlijk?

Fillers op basis van hyaluronzuur zijn de meest geteste en betrouwbaarste fillers ter wereld. Deze fillers zijn zeer veilig bevonden na tal van onderzoeken. Deze fillers zijn niet permanent, na ongeveer negen tot twaalf maanden lost de filler vanzelf op. Dit is per persoon verschillend. Indien u eerder van de filler af wilt, dan kan dat door middel van een injectie met hyalase.

Behandeling wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen wordt als zeer vervelend ervaren. Gelukkig kan een behandeling met fillers weer voor een uitgeruste blik zorgen en is de vraag of u moe bent verleden tijd.
Een behandeling tegen wallen onder de ogen duurt ongeveer 45 minuten, dit is inclusief de voorbereiding (medische vragenlijst, foto’s en verdovingscrème). Door de verdovingscrème wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. U kunt voor ongeveer negen tot twaalf maanden afscheid nemen van de wallen en/of donkere kringen onder uw ogen.

voorfoto onder ogen vrouw 2nafoto onder ogen vrouw 2 e1525169776870

Kliniek Amsterdam en regio Arnhem (Duiven)

De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en in regio Arnhem (Duiven). Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: [email protected]. Ook kunt u dit afsprakenformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

cosmetisch arts knmg

cosmetischeingrepen beeldmerk hoofdzin bijzin rgb 2018

 

Recommended Posts
wallen en kringenfronsrimpels