Wat te doen tegen wallen onder de ogen?

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

U kijkt in de spiegel en het enige wat u ziet is wallen onder uw ogen. Veel mensen vragen of u moe bent terwijl u dat totaal niet bent. U wilt de wallen onder uw ogen graag verminderen. Een behandeling met hyaluronzuur fillers lijkt de geschikte oplossing om van uw vermoeide blik af te komen.

Wallen onder de ogen verminderen met hyaluronzuur

Een consult in één van onze klinieken is het eerste wat wij u aanraden. Het is van groot belang dat de arts bepaald wat de oorzaak is van de wallen onder uw ogen. Er moet geen sprake zijn van overmatig vocht vasthouden en u moet niet te veel losse huid onder uw ogen hebben. Indien dit niet het geval bij u is dan kan een behandeling met hyaluronzuur fillers onder uw ogen een optie zijn.

Aangezien we allemaal ouder worden krijgen wij te maken met een steeds dunner wordende huid en volumeverlies in het gezicht. Dit geldt ook voor de huid onder uw ogen. In sommige gevallen begint het bot door te schemeren, dit resulteert in donkere kringen. Niet iedereen heeft hier last van, soms hebben mensen dit al van jongs af aan en soms krijg je dit nooit. Levensstijl en erfelijkheid zijn hierbij belangrijke factoren. Helaas kunnen we niet geheel de donkere kringen verwijderen.

Fillers behandeling

Indien u wallen onder de ogen wilt verminderen kan een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur een geschikte oplossing zijn. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor meer collageenvorming en hydratatie. Door gebruik te maken van fillers onder de ogen wordt de huid verbeterd en krijgt u dus meer volume op de gewenste plek.

Gratis consult wallen onder de ogen

Na uw gratis consult in één van onze klinieken heeft u wellicht besloten dat u de behandeling met fillers onder de ogen wilt ondergaan. U wordt eerst gevraagd een medische vragenlijst in te vullen bij ons in de kliniek en daarna worden er foto’s van u gemaakt. Dit is echter alleen om de resultaten te bespreken met de arts. Na de foto’s wordt u verdoofd met verdovingscrème. Als de wallen onder de ogen zijn verdoofd kan de arts beginnen met de behandeling voor het verminderen van uw wallen onder de ogen.

De kans op blauwe plekjes tijdens deze behandeling is zeer klein omdat de fillers op basis van hyaluronzuur wordt ingebracht met een zeer fijn naaldje of met een canule. Hyaluronzuur is tijdelijk en verdwijnt na ongeveer 12 maanden. Een filler op basis van hyaluronzuur kan worden opgelost indien u niet tevreden bent met het resultaat.

Na de behandeling tegen wallen onder de ogen

Na de behandeling kunt u het behandelde gebied koelen bij ons in de kliniek. Twee weken na de behandeling komt u terug voor een controle afspraak. Er worden na-foto’s van u gemaakt zodat de arts de resultaten van de vermindering van de wallen met u kan bespreken en eventueel kan bij behandelen indien nodig. Twee weken na de behandeling heeft u weer een frisse blik en kunt u daadwerkelijk afscheid nemen van de wallen onder uw ogen.

U kunt na de behandeling de wallen onder de ogen koelen met een ice-pack, wij zullen u deze geven in de kliniek. Twee weken na de behandeling komt u terug voor een controle afspraak en worden er opnieuw foto’s van u gemaakt. De arts bespreekt de resultaten en bekijkt samen met u de voor-na foto’s. De wallen moeten als het goed is verminderd zijn en u kunt nu weer met een frisse uitgeslapen blik door het leven.

Stoort u zich ook aan de wallen onder uw ogen en wilt u uw wallen verminderen dan kunt u bij één van onze artsen terecht voor een vrijblijvend consult.

Afspraak wallen onder de ogen Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerdhttp://www.bigregister.nl, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​[email protected]​.

Recent Posts
breed neuscorrectieneuscorrectie met fillers