CLOSE

Welke huidverzorgingsproducten neemt onze kliniekmanager mee op vakantie?

bart biermans arts the body clinic 1

Onze kliniekmanager, Daniëlle (41), gaat binnenkort op vakantie en wat doet zij om haar huid/gezicht te beschermen en te voeden? Wat neemt zij mee aan verzorgingsproducten op vakantie?

FullSizeRender

Hoe bescherm jij jouw huid tegen de zon op vakantie?

Ik ga binnenkort naar Ibiza op vakantie en hoewel ik gek ben op de zon, zeker nu het weer zo slecht is in Nederland, bescherm ik mijn gezicht en decolleté wel goed tegen de zon. Zo draag ik regelmatig een hoedje, altijd een zonnebril en een zonnefactor. Ik gebruik de SPF 30 van Rituals voor mijn gezicht en decolleté, deze smeer ik op om de 2 uur. Ik vind deze heerlijk ruiken en trekt lekker snel in. Ook drink ik veel water, vooral op warme dagen.

IMG_5355

Welke cremes gebruik jij?

Ik maak iedere ochtend en avond mijn gezicht schoon met Offects Hydrating Cleanser van ZO Skin Health en gebruik iedere dag in de ochtend de Daily Power defense van Zein Obagi. Dit is een heerlijke dagcreme met retinol tegen fijne lijntjes en herstelt de beschadigde cellen en beschermt tegen toekomstige schade. In de avond gebruik ik de nachtcreme van ZO Skin Health (Overnight Recovery Creme). Deze vind ik ook heerlijk om te gebruiken na een stranddag (deze creme is wat vetter en helpt echt tegen een drogere huid). Voor mijn lichaam gebruik ik “The Ritual of Karma Body Cream” van Rituals. Deze ruikt heerlijk en heeft een shimmer effect;-)!

IMG_5356

Hoe maak jij jouw gezicht schoon?

Ik maak mijn gezicht in de ochtend en in de avond schoon (en na een stranddag extra) met de Hydrating Cleanser van ZO Skin Health en mijn ogen maak ik schoon met de “bye bye eye makeup remover oil” van de Hema. Deze vind ik zelf heel fijn, omdat deze op olie basis is. Na het in de ochtend schoonmaken van mijn gezicht, smeer ik direct de SPF 30 van Rituals op mijn gezicht, hals en decolleté.

IMG_5360

Een hele fijne vakantie Daniëlle en geniet er lekker van!

Recent Posts