Emervel

De meesten van ons zijn best tevreden met ons uiterlijk. Niet dat we eruitzien als filmsterren, maar voor de meesten van ons is dat ook niet nodig. We zijn tevreden als we in de spiegel kijken en onszelf op ons gezondst en gelukkigst zien. Maar er zijn veel invloeden die verhinderen dat we er op ons best uitzien, zoals stress, vervuiling en blootstelling aan de zon. Sommigen van ons slapen niet zo goed of eten en drinken minder goed dan we zouden moeten. En roken is natuurlijk ook een grote boosdoener. We vergeten soms voor onszelf te zorgen of hebben geen tijd om dat te doen.

Dit zijn de gevolgen van het moderne leven en je kunt ze aflezen aan onze gezichten: zorgrimpels, een doffe en vermoeid uitziende huid, vermoeide ogen, rimpels en fijne lijntjes. De meesten van ons zouden maar wat graag van deze vervelende “bijkomstigheden” af willen, omdat we eigenlijk niet willen dat ons uiterlijk verandert. We willen gewoon dat ons uiterlijk past bij hoe we ons voelen. En gelukkig kan dat ook. In tegenstelling tot een operatieve cosmetische ingreep bieden fillers op basis van hyaluronzuur een tijdelijk resultaat. U verliest de controle over uw uiterlijk dus niet. Een behandeling met een hyaluronzuurfiller uit de Emervel-lijn neemt zelden meer dan een half uur in beslag en u ziet het resultaat direct.

De Emervel-lijn bestaat uit verschillende huidfillers op basis van hyaluronzuur die wetenschappelijk ontwikkeld zijn met behulp van de Optimal Balance Technology™, een uniek procedé van Galderma. Dankzij de Optimal Balance Technology hebben de producten een zachte, gladde geltextuur die optimaal in de verschillende gebieden en lagen van uw huid wordt opgenomen.

Zoals met alle injectiebehandelingen met huidfillers op basis van hyaluronzuur, kunnen zich bijwerkingen voordoen als gevolg van de behandeling. De bijwerkingen zijn doorgaans licht tot matig van aard en betreffen voorbijgaande reacties zoals roodheid, pijn, zwelling, blauwe plekken of jeuk op of rond de injectieplaats. Neem contact op met uw arts voor meer informatie.

 

Hyaluronzuur

De Emervel-producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur, een stof die ook van nature in het lichaam voorkomt. De hyaluronzuurgel wordt in het gezicht geïnjecteerd om rimpels op te vullen, lippen te accentueren en gezichtscontouren meer vorm te geven. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt tot wel 12 maanden1-3 aan, maar is dus niet permanent. 

In onze kliniek gebruiken wij Emervel Classic en Emervel Lips.

De prijzen van de behandelingen zijn afhankelijk van het aan cc/ml u gebruikt. Voor 1 ml Emervel Classic of Lips zijn de kosten nu 450 euro.

Voor het maken van een gratis consult, kunt u contact met ons opnemen op 0204638668.

emervel classic en lips