Eva's ervaring met en en en en en

Ik kom al jaren bij deze kliniek voor o.a. Botox en ben al jaren zeer tevreden. Deze keer voor het eerst de neus/lippenplooi op laten vullen met Restylane. Het resultaat was direkt te zien en maakte meteen al jaren jonger. Twee weken later bij de nacontrole heeft de dokter nog een beetje ‘bijgewerkt’ waar nodig en ik ben echt superblij met het eindresultaat.

Drs Biermans neemt altijd ruim de tijd en aandacht om alle vragen te beantwoorden en te adviseren, en er wordt echt ‘meegedacht’.  Ik krijg sterk de indruk dat alle gegevens, resultaten en bijzonderheden van elke behandeling zeer nauwkeurig bijgehouden worden, inclusief voor/na foto’s, en dat geeft ook vertrouwen (ik heb dit namelijk alleen nog bij deze kliniek gezien).
Algemeen:
Bij binnenkomst altijd een vriendelijke assistente en een kopje thee of koffie, en in de wachtkamer fijne (recente) lectuur. Een paar dagen voor de afspraak stuurt de kliniek altijd een smsje als herinnering aan de afspraak. Heel attent vind ik dat.
De kliniek zelf geeft een zeer verzorgde ‘cleane’ indruk.
Verder vind ik de informatiegeving heel goed. Je wordt tevoren goed en uitgebreid ingelicht over de behandeling. Deze kliniek scoort bij mij heel hoog, mede omdat ik weleens behandelingen bij andere klinieken heb laten doen, en de resultaten aldaar lang niet zo naar tevredenheid waren als bij de Body Clinic.
Deze kliniek is voor mij een aanrader.

Locatie
Behandeling en en en en en