Isabel's ervaring met en

Behandelend arts is een vakvrouw! Ze weet precies wat ze doet en welk effect een bepaalde behandeling en hoeveelheid gaat hebben. Dat laatste maakt het mogelijk om zuiver de verwachtingen af te stemmen, iets wat natuurlijk heel belangrijk is.

In mijn geval had ik een (gefotoshopte) foto van mezelf meegenomen, die het uitgangspunt was voor wat ik wilde bereiken. Vanaf dat punt zijn we gaan bespreken wat er mogelijk was en welke behandelingen nodig zouden zijn voor dat doel. De adviezen die de arts geeft, vond ik enorm waardevol. Voor mij werkte het heel goed om die foto mee te nemen. Anders moet je in woorden gaan uitdrukken wat je als wensplaatje in je hoofd hebt als uitkomst van een liquid facelift. Zo’n foto maakt het tenminste direct lekker helder.

Ik heb nu twee behandelingen achter de rug – behandelend arts vindt het belangrijk om dingen stap voor stap te doen en daarmee ook niet teveel – en ik ben tot nu toe super blij! Het eerste doel van de liquid facelift is bereikt. Het is echt heel mooi en natuurlijk geworden! Ook fijn dat de arts een perfectioniste is. Bij mij moest het in twee keer en de tweede keer ging ze eerst kijken waar ze nog niet helemaal tevreden over was. Hier en daar ging ze nog iets corrigeren en/of aanvullen. Ik heb het volste vertrouwen dat de puntjes op de ‘i’ die ik bij haar nog wil laten doen, het alleen nog maar mooier gaan maken.

Op persoonlijk niveau kan ik verder zeggen dat de arts behalve vakkundig, ook erg aardig is. Net als de andere mensen van de kliniek die ik heb ontmoet. Dat maakt dat ik me er welkom voel en elke vraag durf te stellen zonder het gevoel te hebben dat er geen tijd voor is of dat het ‘lastig’ zou zijn.

Locatie
Behandeling en