Jukbeenderen opvullen

Mensen kunnen, als ze denken aan het opvullen van de jukbeenderen, bang zijn voor onnatuurlijk resultaat, maar het subtiel opvullen van de jukbeenderen geeft bij The Body Clinic altijd schitterende resultaten. Bij vrouwen wordt er vaak gekozen voor een opvulling van de zijkant van de jukbeenderen. Op deze manier wordt de V-vorm van het gezicht geaccentueerd. Bij mannen gaat de voorkeur vaak uit naar opvullen van het middelste gedeelte van de jukbeenderen. In beide gevallen geeft het opvullen van de jukbeenderen ook een verzachting van de neus-lippenplooi, wat zorgt voor een verjongend effect op het gehele gezicht. Sommige cliënten komen voor de neus-lippenplooi, maar wij kunnen adviseren om de jukbeenderen ook subtiel op te laten vullen, zodat de neus-lippenplooi zachter wordt. Soms kan het zijn dat de arts voorstelt om de slapen ook op te vullen. Wij gebruiken een filler op basis van hyaluronzuur.

Bij The Body Clinic vinden we het van het grootste belang dat u een natuurlijk resultaat krijgt, want less is more. De artsen van The Body Clinic zullen dan ook niet te veel filler gebruiken tijdens het opvullen van uw jukbeenderen. Wij behandelen liever op de controleafspraak (minstens twee weken na de behandeling) nog iets bij. U heeft ongeveer 12 maanden plezier van deze filler behandeling. Het mooiste resultaat is ook twee weken na de behandeling.

Video

Intake
Bij The Body Clinic wordt er tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek gekeken of het opvullen van de jukbeenderen geschikt is voor u. Een intakegesprek is bedoeld om u kennis te laten maken met de behandelend arts. Ook worden bepaalde aspecten van de behandeling zoals de hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten besproken. Tevens wordt er bekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn. Eventueel kunnen alternatieve behandelingen met u worden besproken.

Na deze evaluatiefase krijgt u van onze artsen een eerlijk en weloverwogen advies welke behandeling het meest voor u geschikt is. Tenslotte vult u samen met de arts de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst in. Indien gewenst, kunt u nog dezelfde dag uw jukbeenderen laten opvullen door een van onze artsen.

Bijwerkingen en risico’s
Bij The Body Clinic gebruiken we voor het opvullen van uw jukbeenderen alleen tijdelijke fillers die bestaan uit lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur. De kans op een allergische reactie wordt zo geminimaliseerd. Bovendien kan, indien gewenst, de filler actief worden opgelost. Na deze behandeling kan er roodheid ontstaan en kan er zwelling en blauwe plekken optreden in het behandelde gebied. Dit duurt ongeveer 3 a 5 dagen. Het is per persoon verschillend hoe lang de zwelling duurt, iedere huid reageert immers anders. Hier enkele tips die u kunt gebruiken voor en na een filler behandeling.

De behandeling
Tijdens het consult of voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s gemaakt. Deze komen in uw persoonlijk dossier en mede aan de hand hiervan wordt op de controleafspraak beoordeeld wat het effect van de behandeling is. De behandeling zelf duurt vaak niet langer dan ongeveer 15 minuten. Wij adviseren een half uur voor de behandeling is ingepland, langs te komen in onze kliniek, zodat er een verdovende crème (Emla crème) kan worden opgebracht op het te behandelen gebied. U krijgt een na behandelprotocol mee waarin de eventuele beperkingen na de behandeling met deze rimpelvuller worden beschreven. Op de controle afspraak, worden er na-foto’s gemaakt.

Voorkant clienten kaartje Bodyclinic

 

Achterkant clienten kaartje Bodyclinic

Prijzen

De prijs voor het laten opvullen van beide jukbeenderen kost vanaf € 500,-.

The Body Clinic heeft twee cosmetische privéklinieken: één in Amsterdam en één in Duiven (nabij Arnhem).
 Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek over jukbeenderen opvullen of bel 020-4638668 voor meer informatie.