9.9

Caitlin

Geweldige kliniek, arts en behandeling van mijn lippen en jukbeenderen. Ik ben hier al jaren een zeer tevreden klant. Zeer deskundig, vriendelijk en laagdrempelig.

9.9

Bianca

Ik vind de Body Clinic een zeer goede kliniek, met een hele fijne en professionele arts. Prettige ontvangst, duidelijk consult en goede behandeling met een perfect resultaat van mijn neuscorrectie.

10

Jinny

Super blij met deze kliniek, bij mij om de hoek! Fantastische arts, mooie natuurlijke resultaten met fillers en leuke sfeer.

10

A.

Erg prettige ervaring bij deze arts en kliniek. Uitgebreid advies en deskundige behandeling. mooie resultaten van mijn liquid facelift. Ik raad deze kliniek zeker aan.

10

Leroy

Ik kom hier al enige tijd voor behandeling tegen overmatig transpireren. Een snelle en daadkrachtige oplossing door injecties met botox. Hierna maanden geen last meer van zweten en de daarbij [...]

10

E.

Ik vind dit een zeer goede kliniek, met deskundige arts en vriendelijke assistente. Goede resultaten bij mijn kin, dus heel erg tevreden!

10

Soraya

Dr Bart Biermans is ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij neemt echt de tijd voor je, dat is ontzettend fijn. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over het filler resultaat ; [...]

10

Natasja

De intake was al erg prettig en heel informatief. Nu geweldige resultaten van fillers onder mijn ogen van zeer betrokken, deskundige arts.

10

Anoniem

Monique is zeer deskundig, ze bespreekt vooraf de wensen en geeft eerlijk haar mening. Het uitgangspunt is een mooi en natuurlijk resultaat. En dat is gelukt! Ik ben heel erg blij met de fillers [...]

9.6

Lieneke

Persoonlijke, vriendelijke benadering. Duidelijke, eerlijke uitleg en luisteren naar je wensen. In mijn geval een zo natuurlijk mogelijk resultaat van mijn lipfiller.