10

Leroy

Ik kom hier al enige tijd voor behandeling tegen overmatig transpireren. Een snelle en daadkrachtige oplossing door injecties met botox. Hierna maanden geen last meer van zweten en de daarbij [...]

10

E.

Ik vind dit een zeer goede kliniek, met deskundige arts en vriendelijke assistente. Goede resultaten bij mijn kin, dus heel erg tevreden!

10

Soraya

Dr Bart Biermans is ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij neemt echt de tijd voor je, dat is ontzettend fijn. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over het filler resultaat ; [...]

10

Natasja

De intake was al erg prettig en heel informatief. Nu geweldige resultaten van fillers onder mijn ogen van zeer betrokken, deskundige arts.

10

Anoniem

Monique is zeer deskundig, ze bespreekt vooraf de wensen en geeft eerlijk haar mening. Het uitgangspunt is een mooi en natuurlijk resultaat. En dat is gelukt! Ik ben heel erg blij met de fillers [...]

9.6

Lieneke

Persoonlijke, vriendelijke benadering. Duidelijke, eerlijke uitleg en luisteren naar je wensen. In mijn geval een zo natuurlijk mogelijk resultaat van mijn lipfiller.

10

Anne

Hele prettige arts en laagdrempelige kliniek, goed advies en uitstekende resultaten met mijn lipfiller. Ik beveel deze kliniek en arts zeker aan.

10

Manoe

Uitstekend. Zeer zorgvuldig en duidelijke uitleg wat haalbaar is. Ik heb een botox behandeling gehad voor mijn mondhoeken. Na eerdere negatieve ervaring elders zal ik bodyclinic zeker aan bevelen.

10

Anoniem

Ze willen nooit in 1x teveel doen, ze doen liever te weinig dan te veel, dat is fijn. Goed, ik voel vertrouwen in de arts hier en het resultaat van mijn botox voorhoofd en kraaienpootjes is mooi, [...]

10

Karin

Alles klopt, je wordt vriendelijk ontvangen, ze nemen de tijd voor je. De kliniek legt alles goed uit over mijn acne behandeling met fillers. Nazorg is ook heel goed.