Neus-lippenplooi opvullen met fillers

De neus-lippenplooi 

De neus-lippenplooi is de lijn die loopt vanaf de onderkant van de neus naar de mondhoek. Deze neus-lippenplooi verdiept naarmate u ouder wordt. Met als resultaat een vermoeide en zorgelijke gezichtsuitstraling. Door de veroudering verliest ook dit gebied stevigheid en elasticiteit. Daardoor zakt het onderhuidse vetweefsel van het jukbeen naar beneden en wordt de neus-lippenplooi dieper.

Verschillende mogelijkheden tot opvullen neus-lippenplooi

Afhankelijk van de diepte van de neus-lippenplooi zijn er verschillende mogelijkheden tot opvullen.

  • Allereerst kan de plooi zelf opgevuld worden met een tijdelijke rimpelvuller. Het resultaat hiervan is een minder diepe neus-lippenplooi, een minder scherpe schaduwlijn en de vermoeide uitdrukking verdwijnt.
  • Echter, het mooiste effect wordt meestal behaald door ook de jukbeenderen wat op te vullen. Dit heeft een ‘lifting’ effect, waarbij ook de neus-lippenplooi minder diep wordt. Tijdens deze behandeling gebruiken wij tijdelijke fillers, allen op basis van natuurlijke en/of lichaamseigen stoffen. Het resultaat is direct zichtbaar en u heeft ongeveer 12 maanden plezier van een behandeling.

Video

In onderstaande video legt onze arts Geretta Hogendoorn uit wat precies de neus-lippenplooi behandeling is.

Bijwerkingen en risico’s

Het grote voordeel van het feit dat we bij The Body Clinic werken met tijdelijke fillers die bestaan uit lichaamseigen stoffen is dat de kans op een allergische reactie minimaal is. En indien gewenst kan de filler actief worden opgelost. Na het opvullen van uw neus-lippenplooi kan er roodheid ontstaan en kan er zwelling optreden in het behandelde gebied. Zelden ontstaan er blauwe plekjes.

Intake

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt gekeken of het opvullen van de neus-lippenplooi in uw situatie kan. Een intakegesprek is bedoeld om u kennis te laten maken met de behandelend arts. Ook worden bepaalde aspecten van de behandeling zoals de hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten besproken. Tevens wordt er bekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn. Eventueel kunnen alternatieve behandelingen van uw neus-lippenplooi met u worden besproken. Na deze evaluatiefase krijgt u van onze artsen een eerlijk en weloverwogen advies welke behandeling het meest geschikt is voor u. Tenslotte vult u samen met de arts de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst in. Indien gewenst kunt u nog dezelfde dag behandeld worden aan uw neus-lippenplooi.

De behandeling

Het opvullen van de neus-lippenplooi zelf duurt vaak niet langer dan 15 minuten. Wanneer u een half uur voorafgaand aan de behandeling aanwezig bent, kunnen we eventueel een verdovende crème aanbrengen. U krijgt een nabehandel protocol mee, waarin de eventuele beperkingen na de behandeling beschreven worden. Soms is het nodig om het opvullen van de neus-lippenplooi te herhalen, dit kan na twee weken plaatsvinden.

Doordat we voorafgaand aan uw behandeling foto’s maken, kunnen we tijdens de controleafspraak op een juiste manier beoordelen of de behandeling effect gehad heeft.

Prijzen

De prijs voor het opvullen van de neus-lippenplooi beiderzijds is vanaf €500,-.

Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend intakegesprek omtrent uw neus-lippenplooi. U kunt ons bereiken op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 

neuslippenplooi-radiesse-voor-en-na-01

neuslippenplooi-radiesse-voor-en-na-02

neuslippenplooi-radiesse-voor-en-na-03

neuslippenplooi-radiesse-voor-en-na-04