Vacature assistente in onze cosmetisch kliniek in Amsterdam

Cosmetisch kliniek The Body Clinic Amsterdam Oud Zuid

Voor onze cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid zijn wij per direct (juni 2018) op zoek naar een assistente. 

Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond, zijn aangesloten bij de NVCG en hebben al méér dan 12 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige, tijdelijke injectables, voorop: less is more! 

Is dit jouw droombaan?

De functie betreft een afwisselende baan van gemiddeld 24-32 uur per week in onze sfeervolle cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid.

Werkzaamheden

  • Het correct en vriendelijk ontvangen van cliënten in onze kliniek.
  • Jij bent de eerste die de cliënt ziet dus is het belangrijk om een positieve, vriendelijke en rustige indruk op de cliënt te maken. Je moet de cliënt kunnen geruststellen.
  • Verkoop van producten / crèmes.
  • Balie werkzaamheden (invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, betalingen).
  • Waar nodig, assisteren van de cosmetische artsen
  • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de Obagi cliënten (informatie geven, nabellen, controle afspraken),
  • Administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, ondersteuning Clinic Manager (dinsdag).
  • Start datum: per direct

Flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag, ook in de avond uren (1 avond per week).

Functie-eisen

Je bent representatief, zelfstandig, pakt, proactief, initiatiefrijk, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken en organiseren. Je hebt ervaring in klanten contact en administratie. Je bent flexibel in je werktijden (ook beschikbaar in de avonduren) en hebt affiniteit met de cosmetische geneeskunde. Gemiddeld 32 uur per week. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen de cosmetische branche waar je jezelf kan ontwikkelen en waar uitbreiding van werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amsterdam Oud Zuid binnen een jong, ambitieus team van leuke collega’s. Het salaris wat wij jou kunnen aanbieden is 12 euro bruto per uur, exclusief 8% vakantietoeslag.

Heb je interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ga je deze uitdaging graag gaan, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar danielle@bodyclinic.nl. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.bodyclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Goed te weten voordat je gaat solliciteren:

Woonachtig in Amsterdam is een must, vanwege flexibiliteit van de uren (helaas geen vergoeding reiskosten). 
Brutoloon: 12 euro per uur, exclusief 8% vakantietoeslag. Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 32 uur per week.

* Vaste assistente dagen: Maandag, donderdag (+ avond), vrijdag.
Het kan ook wel eens voorkomen dat de artsen zullen werken op andere dagen. De artsen werken tot ongeveer 20.30 uur op een avond.
* Dinsdag is een administratie dag.

 

 


Plexr plasma behandeling ooglidcorrectie zonder operatie

 

Hieronder een gesprek met Branko van Plexr en Maaike Doorsteen van Furrow.nl.

 

De PlexR wordt vaak gekoppeld aan het verstrakken van boven- en onderoogleden, maar je kunt er ook rokerslijntjes mee behandelen. Branco Mitrovic: “De PlexR is niet alleen geschikt voor huidverstrakking rondom je ogen, maar kan ook worden gebruikt voor het verminderen van rimpels.”

Praktisch alle rimpels kun je met de PlexR behandelen. “PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Maar er is meer. Zodra de energiebundel met je huid in aanraking komt, ontstaat er een puntsgewijze boog met geladen plasma. Als reactie op deze aanraking trekken je huidvezels samen en ontstaat er een liftend effect.”

De PlexR zorgt voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.

De PlexR verwijdert overtollige huid, maar zorgt tegelijkertijd voor verstrakking van je huid. “De energetische plasma zorgt voor ‘sublimatie’, oftewel: het verdampt de huid. Deze sublimatie zorgt voor een directe vermindering van huidoverschot, maar in de diepere huidlagen laat het ook de elastinevezels krimpen.”

PlexR rokerslijntjes

En de PlexR is dus ook geschikt voor het verminderen van rokerslijntjes. “Als je deze techniek goed toepast, kun je op deze manier heel secuur de huid rond de mond verstrakken en rokerslijntjes verzachten.”
Met de behandeling wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Branco: “De werking van PlexR is vrij oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaal cellenlaag van de huid niet bereikt. Maar de behandeling zorgt wel voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.”

Ondanks dat de PlexR aan de oppervlakte blijft, betekent het niet dat er geen risico’s en/of bijwerkingen (zie artikel: rode huid na PlexR) aan de behandeling zitten. “De PlexR is een relatief nieuwe behandeling, maar behoort wel tot één van de meest effectieve en veilige methodes. Maar zoals voor veel behandelingen geldt ook voor de PlexR dat het belangrijk is dat hij wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide arts.


Vacature assistente cosmetisch kliniek Amsterdam

Voor onze cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid zijn wij op zoek naar een assistente. 

Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond, zijn aangesloten bij de NVCG en hebben al méér dan 11 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige, tijdelijke injectables, voorop: less is more!

Is dit jouw droombaan?
De functie betreft een afwisselende baan van gemiddeld 24-32 uur per week in onze sfeervolle cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid.

Werkzaamheden
* Het correct en vriendelijk ontvangen van cliënten in onze kliniek.
* Jij bent ons visitekaartje! Jij bent de eerste die de cliënt ziet dus is het belangrijk om een positieve, vriendelijke en rustige indruk op de cliënt te maken. Je moet de cliënt gerust kunnen stellen.
* Verkoop van producten / crèmes.
* Balie werkzaamheden (invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, betalingen).
* Waar nodig, assisteren van de cosmetische artsen
* Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de Obagi cliënten (informatie geven, nabellen, controle afspraken),
* Administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, ondersteuning Clinic Manager.
* Start datum: in overleg

Flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag, ook in de avond uren (1 avond per week).

Functie-eisen
Je bent representatief, zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken en organiseren. Je hebt ervaring in klanten contact en administratie. Je bent flexibel in je werktijden (ook beschikbaar in de avonduren) en hebt affiniteit met de cosmetische geneeskunde. Gemiddeld 32 uur per week. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een afwisselende functie binnen de cosmetische branche waar je jezelf kan ontwikkelen en waar uitbreiding van werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amsterdam Oud Zuid binnen een jong, ambitieus team van leuke collega’s. Het salaris wat wij jou kunnen aanbieden is 12 euro bruto per uur, exclusief 8% vakantietoeslag. De uren zijn flexibel.

Heb je interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ga je deze uitdaging graag gaan, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar danielle@bodyclinic.nl. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.bodyclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Goed te weten voordat je gaat solliciteren:
Woonachtig in Amsterdam is een must, vanwege flexibiliteit van de uren (helaas geen vergoeding reiskosten). 
Brutoloon: 12 euro per uur, exclusief 8% vakantietoeslag. Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 28/32 uur per week.
* Dagen: Maandag, dinsdag,  donderdag (+ avond), vrijdag en zaterdag. Het kan ook wel eens voorkomen dat de artsen zullen werken op andere dagen (bijvoorbeeld woensdag). De artsen werken tot ongeveer 20.30 uur op een avond.

 


Praktijkruimte te huur Amsterdam

Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG  SCHOONHEIDSSPECIALISTE TE HUUR (alle dagen mogelijk muv woensdag en donderdag)

Wij hebben vanaf 1 december 2017 praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig  schoonheidsspecialiste in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, EERSTE VERDIEPING. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken.

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic
The Body Clinic is een cosmetisch kliniek en heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, eerste verdieping
– Behandelkamer voorzien van kastjes incl. wasbak
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur open doet voor uw cliënten)
– Gebruik van gezamenlijke keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer te huur voor minimaal 2 dagen per week, maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar.
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week te huur voor 500 euro excl btw per maand.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl. Kom gerust een kijkje nemen naar de praktijkruimte!

      

 


Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze arts Monique Dikrama zal haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.