Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

Praktijkruimte te huur voor zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of pedicure/manicure kliniek Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG VOEDINGSDESKUNDIGE OF SCHOONHEIDSSPECIALISTE OF PEDICURE / MANICURE TE HUUR VOOR MAANDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG

Wij hebben per direct praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of manicure / pedicure in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, 1e etage

 

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic

The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

 

Praktijkruimte te huur
Wij hebben per direct een praktijkruimte (behandelkamer) beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of manicure/pedicure in onze cosmetisch kliniek, Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid, voor maandag, donderdag en vrijdag. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken en assistente.

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, 1e etage
– Behandelkamer voorzien van wasbak en veel daglicht
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur opendoet voor uw cliënten)
– Keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer te huur voor maandag, donderdag en vrijdag.
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week huur: 600 euro excl BTW per maand voor 2 dagen per week, 800 euro excl BTW per maand voor 3 dagen per week.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl.

 

afbeelding1 afbeelding2 afbeelding3 afbeelding4


Kliniek Amsterdam nu ook op zaterdag open

Wij begrijpen dat u het doordeweeks al druk genoeg heeft met uw werk, vandaar dat onze kliniek in Amsterdam vanaf nu ook op zaterdag geopend is.

zaterdag open                                                        kliniek amsterdam behandel 2

Vanaf 1 april j.l.  is onze kliniek in Amsterdam nu ook op zaterdag geopend! U kunt dan ook bij ons terecht voor alle fillerbehandelingen, botox behandelingen en behandelingen t.b.v. huidverbetering.

Wij zien u dan graag! Voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Ons adres is: Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid.

IMG_6337

 


Vijf vragen aan Arts Monique Dikrama

Een van onze gespecialiseerde artsen is Monique Dikrama. Hoe is zij bij The Body Clinic terecht gekomen en is cosmetisch arts altijd iets wat ze vroeger wilde worden?

1. Wat heb je voor The Body Clinic gedaan en hoe ben je hier terecht gekomen?

Na mijn opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken als Jeugdarts in de Jeugdgezondheidszorg. Nadat ik dit enkele jaren heb gedaan begon ik het werken met mijn handen en mijn affiniteit met schoonheid te missen in dit vakgebied. Daarom heb ik op het moment dat er een vacature vrij kwam bij The Body Clinic, geen moment gewacht en gesolliciteerd. Tot op heden combineer ik met veel plezier beide werkzaamheden.

2. Is cosmetisch arts, altijd iets wat je wilde worden?

Als ik tijdens mijn opleiding hier het bestaan van had geweten, zou dat absoluut in mijn rijtje ambities hebben gestaan. Jammer genoeg wordt tijdens de opleiding geneeskunde hier geen aandacht aan besteed. Maar plastisch chirurgie was wel altijd wel een vakgebied wat mijn intresse heeft gehad, echter had ik al snel in de gaten dat het ziekenhuis niet mijn werkplek zou worden.

 3. Wat vind je het leukste aan je werk?

Het is fijn om met schoonheid bezig te zijn. Als je tevreden bent met je uiterlijk, geeft je dat meer zelfvertrouwen en sta je zelfverzekerder in het leven. Het is fijn dat ik daar als arts een steentje aan kan bijdragen.

4. Wat is de meest opmerkelijke situatie die je hebt meegemaakt tijdens je werk?

Dat mensen je vertrouwen geven om in hun gezicht te laten prikken, zonder dat daar een medische noodzaak aan ten grondslag ligt. Je gezicht is een kostbaar bezit. Daarom ga ik hier altijd met veel respect en zeer zorgvuldig mee om.

5. Wat is jouw gouden tip om er gezond & vitaal uit te zien?

Zorg goed voor je huid; Bescherm je huid, verzorg je huid en begin nooit met roken of stop er direct mee!

Monique


Q&A van Maaike van Furrow.nl aan Bart Biermans: wat zijn de gevaren van Botox?

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over Botox en de veiligheid hiervan. Botox is namelijk een gif, maar ondanks dat wordt Botox in de medische- en cosmetische wereld heel vaak gebruikt. Wat zijn eigenlijk de gevaren van Botox? En kun je het zonder risico gebruiken?

In deze Q&A-video van Maaike Dorsteen van Furrow.nl beantwoordt Bart Biermans al jouw vragen over botox!

Bron: www.furrow.nl

Klik hieronder om de video te bekijken!

 


SOS: Eerste hulp bij Acne

Een onregelmatige huid is niet wat je graag wilt. Soms kun je er weinig tegen doen. Er zijn talloze fabeltjes. Maar de echte reden lees je hieronder. Toch hebben we wat bruikbare tips voor je op een rijtje gezet, om Acne tegen te gaan. Bij The Body Clinic bieden we ook een Restylane Skinboosters behandeling aan. Dit kan ervoor zorgen dat je weinig tot geen Acne meer hebt na de behandeling.

Wat is Acne?

Acne is een aandoening waarbij de talgklieren verstopt raken. Soms treden er ontstekingen op. Talg is een olie-achtige stof die de huid soepel houdt en beschermt tegen uitdrogen. Elke talgklier heeft een opening, de porie. Daardoor kan de talg naar buiten.

Mee-eters

In de puberteit gaat het lichaam meer hormonen aanmaken, onder meer androgene hormonen. Deze hormonen maken dat de talgklieren groeien en meer talg gaan maken. Tegelijk gaat de huid sneller afschilferen. Dan kan een mengsel van dode huidcellen en talg een prop vormen in het afvoerkanaaltje van de talgklier. Dat raakt verstopt, en zo ontstaat een talgophoping onder de huid: een mee-eter (comedo).

Als de porie nog een beetje open is, ontstaat een zwart puntje (open of zwarte comedo). De zwarte kleur is huidpigment, geen vuil. Mee-eters betekenen dus niet dat je je niet genoeg wast! Is de porie helemaal afgesloten, dan ontstaat een wit bultje (gesloten of witte comedo).

Pukkels en puisten

De verstopte talgklieren kunnen gaan ontsteken. Dat is het werk van een bacterie die normaal op de huid voorkomt. Dan ontstaat er een rode pukkel of een puistje met een puskopje: een ophopingen van talg en pus vlak onder het oppervlak van de huid.

De ontsteking kan ook dieper in de huid zitten (cyste). Dan zijn er grote rode pukkels te zien.

Fabeltjes

Over acne wordt allerlei onzin verteld.

 • je krijgt geen puistjes doordat je je niet genoeg wast;
 • je krijgt geen puistjes door het weer
 • je krijgt puistjes door koffie.

Hoe ontstaat Acne?

De hormonen zijn de belangrijkste oorzaak van het ontstaan van acne. Maar er zijn wel dingen die je beter kunt doen of juist laten om het binnen de perken te houden.

 • Gezond leven helpt voor een gezonde huid. Eet evenwichtig, met vooral veel fruit, drink veel water, rook niet, neem voldoende nachtrust en ga niet te veel zonnen.
 • Make-up op basis van vet of olie is niet goed voor een huid met puistjes. Gebruik liever make-up op waterbasis.
 • Maak de huid hoogstens 2x per dag schoon. Gebruik lauwwarm water en een pH-neutrale zeep (wastablet of emulsie).
 • Krabben, peuteren en uitknijpen kunnen ontstekingen en littekens veroorzaken. Laat witte comedonen en grote puisten met rust. Je mag alleen mee-eters (zwarte comedonen) en rijpe puistjes uitknijpen. Neem dan eerst een warme douche of leg er een vochtig kompres op. Dan gaan de poriën open.
 • Ga eens naar een schoonheidsspecialist of een huidtherapeut. Daar kun je advies krijgen over verantwoord uitknijpen. Er zijn behandelingen die een gunstig effect hebben op acne.
 • Zonlicht kan helpen tegen de ontstekingen, vooral in een droog klimaat. Vochtige warmte is minder gunstig. Het is niet zeker of de zonnebank ook zo’n goed effect heeft. De UV-straling van de zon en de zonnebank heeft ook nadelen: de kans op huidkanker wordt er groter door.

Wat maakt het erger?
Er zijn allerlei invloeden die het ontstaan van acne bevorderen of die bestaande acne verergeren:

 • bepaalde medicijnen;
 • spiersterkende middelen (anabole steroïden);
 • anticonceptiepil. Gebruik je de pil en worden je puistjes daar erger van, dan kan het zin hebben op een andere pil over te stappen;
 • irritatie door uitknijpen of peuteren, maar ook door de wrijving van de kinband van een brommerhelm;
 • cosmetica op oliebasis;
 • te veel wassen;
 • de combinatie van vochtige warmte en UV-licht;
 • menstruatie en zwangerschap;
 • stress;
 • sommige chemische stoffen, zoals vetten, teerproducten, en bestrijdingsmiddelen tegen onkruid en insecten.

Belangrijk is dus lief zijn voor je huid en je bovenstaande tips opvolgen.
Voor een optimaal effect kun je een Restylane Skinboosters behandeling ondergaan.

Voor de behandeling Na de behandeling

Restylane-Vital