Vacature assistente cosmetisch kliniek Amsterdam

Voor onze cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid zijn wij op zoek naar een assistente. 

Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond, zijn aangesloten bij de NVCG en hebben al méér dan 11 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige, tijdelijke injectables, voorop: less is more!

Is dit jouw droombaan?
De functie betreft een afwisselende baan van gemiddeld 24-32 uur per week in onze sfeervolle cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid.

Werkzaamheden
* Het correct en vriendelijk ontvangen van cliënten in onze kliniek.
* Jij bent ons visitekaartje! Jij bent de eerste die de cliënt ziet dus is het belangrijk om een positieve, vriendelijke en rustige indruk op de cliënt te maken. Je moet de cliënt gerust kunnen stellen.
* Verkoop van producten / crèmes.
* Balie werkzaamheden (invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, betalingen).
* Waar nodig, assisteren van de cosmetische artsen
* Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de Obagi cliënten (informatie geven, nabellen, controle afspraken),
* Administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, ondersteuning Clinic Manager.
* Start datum: in overleg

Flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag, ook in de avond uren (1 avond per week).

Functie-eisen
Je bent representatief, zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken en organiseren. Je hebt ervaring in klanten contact en administratie. Je bent flexibel in je werktijden (ook beschikbaar in de avonduren) en hebt affiniteit met de cosmetische geneeskunde. Gemiddeld 32 uur per week. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een afwisselende functie binnen de cosmetische branche waar je jezelf kan ontwikkelen en waar uitbreiding van werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amsterdam Oud Zuid binnen een jong, ambitieus team van leuke collega’s. Het salaris wat wij jou kunnen aanbieden is 12 euro bruto per uur, exclusief 8% vakantietoeslag. De uren zijn flexibel.

Heb je interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ga je deze uitdaging graag gaan, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar danielle@bodyclinic.nl. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.bodyclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Goed te weten voordat je gaat solliciteren:
Woonachtig in Amsterdam is een must, vanwege flexibiliteit van de uren (helaas geen vergoeding reiskosten). 
Brutoloon: 12 euro per uur, exclusief 8% vakantietoeslag. Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 28/32 uur per week.
* Dagen: Maandag, dinsdag,  donderdag (+ avond), vrijdag en zaterdag. Het kan ook wel eens voorkomen dat de artsen zullen werken op andere dagen (bijvoorbeeld woensdag). De artsen werken tot ongeveer 20.30 uur op een avond.

 


Praktijkruimte te huur Amsterdam

Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG  SCHOONHEIDSSPECIALISTE TE HUUR (alle dagen mogelijk muv woensdag en donderdag)

Wij hebben vanaf 1 december 2017 praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig  schoonheidsspecialiste in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, EERSTE VERDIEPING. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken.

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic
The Body Clinic is een cosmetisch kliniek en heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, eerste verdieping
– Behandelkamer voorzien van kastjes incl. wasbak
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur open doet voor uw cliënten)
– Gebruik van gezamenlijke keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer te huur voor minimaal 2 dagen per week, maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar.
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week te huur voor 500 euro excl btw per maand.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl. Kom gerust een kijkje nemen naar de praktijkruimte!

      

 


Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze arts Monique Dikrama zal haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.

 


Diëtiste Lisa Noll binnen The Body Clinic Amsterdam

Mijn naam is Lisa Noll en ik ben diëtist in Amsterdam, waar ik mijn eigen diëtistenpraktijk TutiFoodi gestart ben. Als kind met de koosnaam Tuti groeide ik op in een gezin met verschillende eetculturen. Mijn moeder met invloeden uit de Europese keuken en mijn vader die de Indonesische smaken bracht. De Nederlands-Indische keuken bracht veel smaaksensaties met zich mee die geproefd moesten worden. Hiermee kreeg het eten bij ons thuis een belangrijke betekenis die wij met elkaar deelden. Door de vele geuren en smaken is mijn liefde voor voeding ontstaan. Zo kon het niet anders dan dat mijn studiekeuze viel op Voeding & Dietetiek.

TutiFoodi staat voor een verantwoorde methode waarmee iedereen op het gewenste lichaamsgewicht komt en blijft door alles in de juiste proporties te eten. Deze methode, een investering in de gezondheid, zou ik met iedereen die zich in mijn praktijk aanmeldt willen delen. Het doel hierbij is het integreren van een gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon in het dagelijks leven. Mensen die fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn gaan lichter door het leven, zitten beter in hun vel en zijn beter bestand tegen stress. Ook zullen de risico’s van overgewicht en andere gezondheidsklachten (aanzienlijk) afnemen. Voor sommigen is dit streven gelukkig iets vanzelfsprekends en is er weinig tot geen speciale inspanning nodig. Voor anderen, eigenlijk voor de meesten, is het een zware dagelijkse opgave of is het een aanbeveling vanuit medisch oogpunt. Hoe het ook is, lichamelijk en geestelijk wil je gewoon lekker in je vel zitten en deze wens wil ik samen met jou graag werkelijkheid maken.

The Body Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn vak uit te kunnen oefenen in hun praktijk, wat voor mij een ideale combinatie is. Enerzijds The Body Clinic, een cosmetische kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat voor de huid en anderzijds mijn praktijk met als uitgangspunt gezonde en natuurlijke voeding waarbij iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze samenwerking met een kliniek die zich zo bewust bezighoudt met een mooie gezonde huid sluit goed aan, aangezien een gezonde en stralende huid begint bij gezonde voeding.

Lisa is aanwezig op vrijdag in onze kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85.

Voor het maken van een afspraak met Lisa, kan je rechtstreeks contact met haar opnemen via: 0654745469 info@tutifoodi.nl
 www.tutifoodi.nl

 


Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

Praktijkruimte te huur voor zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of pedicure/manicure kliniek Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG HUIDTHERAPEUT OF SCHOONHEIDSSPECIALISTE  TE HUUR VOOR ALLE DAGEN IN DE WEEK (MA-ZA)

Wij hebben per direct praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig huidtherapeut of schoonheidsspecialiste of  in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, begane grond

 

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic

The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

 

Praktijkruimte te huur
Wij hebben per direct een praktijkruimte (behandelkamer) beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig huidtherapeut of schoonheidsspecialiste of manicure/pedicure in onze cosmetisch kliniek, Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken en assistente.

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, begane grond
– Behandelkamer voorzien van wasbak en veel daglicht
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur opendoet voor uw cliënten)
– Keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer (11 m2) te huur voor alle dagen per week
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week te huur: 500 euro excl BTW per maand.. Hele week beschikbaar (maandag tot en met zaterdag).

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl.

 

afbeelding1 afbeelding2 afbeelding3