Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze artsen Bart Biermans (eigenaar van The Body Clinic) en Monique Dikrama zullen haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.

 


Diëtiste Lisa Noll binnen The Body Clinic Amsterdam

Mijn naam is Lisa Noll en ik ben diëtist in Amsterdam, waar ik mijn eigen diëtistenpraktijk TutiFoodi gestart ben. Als kind met de koosnaam Tuti groeide ik op in een gezin met verschillende eetculturen. Mijn moeder met invloeden uit de Europese keuken en mijn vader die de Indonesische smaken bracht. De Nederlands-Indische keuken bracht veel smaaksensaties met zich mee die geproefd moesten worden. Hiermee kreeg het eten bij ons thuis een belangrijke betekenis die wij met elkaar deelden. Door de vele geuren en smaken is mijn liefde voor voeding ontstaan. Zo kon het niet anders dan dat mijn studiekeuze viel op Voeding & Dietetiek.

TutiFoodi staat voor een verantwoorde methode waarmee iedereen op het gewenste lichaamsgewicht komt en blijft door alles in de juiste proporties te eten. Deze methode, een investering in de gezondheid, zou ik met iedereen die zich in mijn praktijk aanmeldt willen delen. Het doel hierbij is het integreren van een gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon in het dagelijks leven. Mensen die fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn gaan lichter door het leven, zitten beter in hun vel en zijn beter bestand tegen stress. Ook zullen de risico’s van overgewicht en andere gezondheidsklachten (aanzienlijk) afnemen. Voor sommigen is dit streven gelukkig iets vanzelfsprekends en is er weinig tot geen speciale inspanning nodig. Voor anderen, eigenlijk voor de meesten, is het een zware dagelijkse opgave of is het een aanbeveling vanuit medisch oogpunt. Hoe het ook is, lichamelijk en geestelijk wil je gewoon lekker in je vel zitten en deze wens wil ik samen met jou graag werkelijkheid maken.

The Body Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn vak uit te kunnen oefenen in hun praktijk, wat voor mij een ideale combinatie is. Enerzijds The Body Clinic, een cosmetische kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat voor de huid en anderzijds mijn praktijk met als uitgangspunt gezonde en natuurlijke voeding waarbij iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze samenwerking met een kliniek die zich zo bewust bezighoudt met een mooie gezonde huid sluit goed aan, aangezien een gezonde en stralende huid begint bij gezonde voeding.

Lisa is aanwezig op vrijdag in onze kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85.

Voor het maken van een afspraak met Lisa, kan je rechtstreeks contact met haar opnemen via: 0654745469 info@tutifoodi.nl
 www.tutifoodi.nl

 


Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

Praktijkruimte te huur voor zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of pedicure/manicure kliniek Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG VOEDINGSDESKUNDIGE OF SCHOONHEIDSSPECIALISTE OF PEDICURE / MANICURE TE HUUR VOOR MAANDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG

Wij hebben per direct praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of manicure / pedicure in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, 1e etage

 

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic

The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

 

Praktijkruimte te huur
Wij hebben per direct een praktijkruimte (behandelkamer) beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig voedingsdeskundige of schoonheidsspecialiste of manicure/pedicure in onze cosmetisch kliniek, Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid, voor maandag, donderdag en vrijdag. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken en assistente.

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, 1e etage
– Behandelkamer voorzien van wasbak en veel daglicht
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur opendoet voor uw cliënten)
– Keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer te huur voor maandag, donderdag en vrijdag.
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week huur: 600 euro excl BTW per maand voor 2 dagen per week, 800 euro excl BTW per maand voor 3 dagen per week.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl.

 

afbeelding1 afbeelding2 afbeelding3 afbeelding4


Kliniek Amsterdam nu ook op zaterdag open

Wij begrijpen dat u het doordeweeks al druk genoeg heeft met uw werk, vandaar dat onze kliniek in Amsterdam vanaf nu ook op zaterdag geopend is.

zaterdag open                                                        kliniek amsterdam behandel 2

Vanaf 1 april j.l.  is onze kliniek in Amsterdam nu ook op zaterdag geopend! U kunt dan ook bij ons terecht voor alle fillerbehandelingen, botox behandelingen en behandelingen t.b.v. huidverbetering.

Wij zien u dan graag! Voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Ons adres is: Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid.

IMG_6337

 


Vijf vragen aan Arts Monique Dikrama

Een van onze gespecialiseerde artsen is Monique Dikrama. Hoe is zij bij The Body Clinic terecht gekomen en is cosmetisch arts altijd iets wat ze vroeger wilde worden?

1. Wat heb je voor The Body Clinic gedaan en hoe ben je hier terecht gekomen?

Na mijn opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken als Jeugdarts in de Jeugdgezondheidszorg. Nadat ik dit enkele jaren heb gedaan begon ik het werken met mijn handen en mijn affiniteit met schoonheid te missen in dit vakgebied. Daarom heb ik op het moment dat er een vacature vrij kwam bij The Body Clinic, geen moment gewacht en gesolliciteerd. Tot op heden combineer ik met veel plezier beide werkzaamheden.

2. Is cosmetisch arts, altijd iets wat je wilde worden?

Als ik tijdens mijn opleiding hier het bestaan van had geweten, zou dat absoluut in mijn rijtje ambities hebben gestaan. Jammer genoeg wordt tijdens de opleiding geneeskunde hier geen aandacht aan besteed. Maar plastisch chirurgie was wel altijd wel een vakgebied wat mijn intresse heeft gehad, echter had ik al snel in de gaten dat het ziekenhuis niet mijn werkplek zou worden.

 3. Wat vind je het leukste aan je werk?

Het is fijn om met schoonheid bezig te zijn. Als je tevreden bent met je uiterlijk, geeft je dat meer zelfvertrouwen en sta je zelfverzekerder in het leven. Het is fijn dat ik daar als arts een steentje aan kan bijdragen.

4. Wat is de meest opmerkelijke situatie die je hebt meegemaakt tijdens je werk?

Dat mensen je vertrouwen geven om in hun gezicht te laten prikken, zonder dat daar een medische noodzaak aan ten grondslag ligt. Je gezicht is een kostbaar bezit. Daarom ga ik hier altijd met veel respect en zeer zorgvuldig mee om.

5. Wat is jouw gouden tip om er gezond & vitaal uit te zien?

Zorg goed voor je huid; Bescherm je huid, verzorg je huid en begin nooit met roken of stop er direct mee!

Monique