CLOSE

Botox anti transpiratie behandeling

bart biermans arts the body clinic 1

Botox anti-transpiratie behandeling

 

Verheugt u zich ook zo op de zomer en geniet u ook van het warme weer?…maar wilt u liever geen zweetplekken onder uw oksels op uw zomerse outfit?…dan kan Botox Dry de uitkomst bieden!

 

Overmatige transpiratie

Sommige mensen hebben last van overmatige transpiratie. Behandeling met botuline toxine (Botox Dry) kan hierbij uitkomst bieden. Het werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of in de handen. Botox blokkeert de overdracht van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren. De anti transpiratie behandeling van beide oksels wordt het meest uitgevoerd.

anti transpiratie gallery 2

De behandeling

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of u geschikt bent voor een Botox anti-transpiratie behandeling. Tevens wordt gekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn over de behandeling. Aan de hand hiervan krijgt u vrijblijvend een deskundig advies welke behandeling voor u het meest geschikt is. Daarna vult een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst in.
Het is belangrijk dat uw oksels zijn geschoren zodat de prikplaatsen goed kunnen worden vastgesteld. Na desinfectie worden er 15-20 prikjes per oksel gegeven. De prikjes worden doorgaans niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijngrens per individu. Er is geen verdovingscrème nodig. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Er zijn geen restricties of beperkingen na een Botox anti-transpiratie behandeling.

 

 

Wat kunt u na de behandeling verwachten?

Het optimale effect van de Botox anti-transpiratie behandeling bereikt u na 2 weken. De hoeveelheid Botox waarmee u behandeld bent en de mate van zweten voor de behandeling bepalen of u helemaal transpiratievrij wordt na een behandeling. De meeste mensen zijn de eerste maanden na de behandeling wel helemaal droog. Het effect is tijdelijk maar kan 9 tot 12 maanden aanhouden. Dus wilt u van het optimale resultaat blijven genieten, dan dient u na enkele maanden weer behandeld te worden. Hoe vaker u behandeld wordt, des te langer heeft u profijt van de behandeling.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek op 020-4638668.

Voor meer informatie, klik hier.

Recent Posts