CLOSE

Donatie aan Artsen zonder Grenzen

bart biermans arts the body clinic 1

Namens Artsen zonder Grenzen bedanken wij onze clienten voor hun bijdrage. Wij hebben 610 euro opgehaald!

Enkele clienten hebben bij ons een Moisturizer (creme) van The Body Clinic aangeschaft voor 10 euro (of meer) en de gehele opbrengst is inmiddels, via een eenmalige machtiging, overgedragen aan Artsen zonder Grenzen.

Actie Artsen zonder Grenzen

Deze actie loopt nog steeds in onze kliniek in Amsterdam en Duiven. In onze klinieken kunt u een Aloë Vera Moisturizer crème van The Body Clinic (voor gezicht, hals en decolleté) voor 10 euro (of keuze tot meer) aanschaffen. De gehele opbrengst hiervan gaat naar Artsen zonder Grenzen door middel van een eenmalige machtiging.

Over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging.

Voorop staat het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van oorlogen, rampen en epidemieën. Door eigen teams te sturen (artsen, verpleegkundigen en andere specialisten) kan zij zo snel en effectief mogelijk handelen. Samen met medewerkers uit de landen zelf, geven zij ter plaatse directe steun aan de bevolking.

In 1999 ontving Artsen zonder Grenzen de Nobelprijs voor de Vrede voor zowel het medische werk als het optreden als pleitbezorger voor mensen en bevolkingsgroepen in nood.

Recent Posts