CLOSE

Garantie van echtheid Obagi producten

bart biermans arts the body clinic 1

Wij krijgen veel vragen in onze klinieken waarom de prijzen van Obagi producten op internet bij Amerikaanse webshops zo enorm verschillen met de prijzen van Obagi in Nederland.

Helaas is illegale internetverkoop niet 100% tegen te gaan, al zijn ze in Amerika streng aan het controleren. We raden u af om Obagi online producten elders uit Amerika te bestellen, omdat u dan niet weet wat u koopt; het kan zijn dat het product niet echt is, al gebruikt is, over de datum is, etc.

Daarnaast is het verboden om de medicatie tretinoine en hydrochinon in te voeren in Nederland, daar staat een flinke boete op.

De enige manier waarop de echtheid van uw Obagi-aankopen gegarandeerd is, is door deze aan te schaffen bij een erkend Obagi Behandelcentrum of Verkooppunt. The Body Clinic is een erkend Obagi Behandelcentrum en verkooppunt. Wij kunnen de kwaliteit of de echtheid van uw Obagi-aankopen niet garanderen als u deze elders heeft aangeschaft.

Vraag een van onze gespecialiseerde Obagi artsen om u te helpen het juiste Obagi systeem of product te selecteren. Voor het bestellen van Obagi producten via onze webshop, klik hier: Webshop

Gedeeltelijke lijst met niet-geautoriseerde Internet-wederverkopers

Obagi-producten aangeboden via de websites die hieronder staan vermeld worden niet verkocht door een Erkend Obagi Behandelcentrum en zijn daarom mogelijk niet authentiek of deze kunnen verdund, verontreinigd of verlopen (houdbaarheid) zijn.

* 101 MedicalSpa

* Agelessology.com

* Airaonline.com

* Amazon.com

* Amu-skin.com

* Ebay.com / Ebay.nl

* EliteDepot.com

* Endlessbeautycare.com

* Essentialdayspa.com

* Fivestardiscount.com

* iOffer.com / iOffer.nl

* Obagi.co.uk

* Obagi4less.com

* Obagiconnection.com

* Radiancerx.com

* Skinrx4less.com

* Strawberry.net en al haar affiliates

Recent Posts