CLOSE

Huidtherapeute Dionne Linskens in The Body Clinic Amsterdam

bart biermans arts the body clinic 1

Sinds kort zijn wij in onze prive kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85, een samenwerkingsverband aangegaan met een huidtherapeute.

Dionne Linskens is  huidtherapeute, 20 jaar geleden is zij afgestudeerd  aan de Hogeschool van Utrecht. Direct na haar opleiding is zij een eigen praktijk gestart in Sint Pancras, na 5 jaar volgde de 2e vestiging in Schagen en in juni  2014 de derde vestiging in Amsterdam. Inmiddels werken er 4 huidtherapeuten binnen de klinieken. Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister en in het BIG register.
Huidtherapeute Dionne Linskens heeft veel plezier in haar werk en maakt mensen blij. Een huidaandoening is zeer vervelend en kan mensen onzeker maken. De huid is het grootste orgaan en in contact met andere mensen kan een “aangedane” huid een belemmering zijn. Als huidtherapeut kan Dionne een helpende en zorgende hand bieden op weg naar een oplossing.

De aandoeningen die de huidtherapeute kan behandelen zijn o.a. acne, overbeharing, littekens, lymfoedeem, pigmentverkleuringen, bloedvatafwijkingen, goedaardige huidtumoren, schimmelnagels etc.

Dionne heet u van harte welkom in de Huidkliniek, voor een gratis consult met al uw vragen over uw huid kunt u contact opnemen met Dionne op: 06 46 821 821

(gevestigd in de kliniek van The Body Clinic Amsterdam, Achillesstraat 85 te Amsterdam).

Recent Posts