CLOSE

Nieuwe cosmetische kliniek in Amsterdam

bart biermans arts the body clinic 1

Met trots kunnen wij u mededelen, dat onze nieuwe cosmetische kliniek in Amsterdam is geopend!

Wij zijn niet meer gevestigd op de Koningslaan, maar vanaf heden kunt u terecht bij ons op de Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid. Het vertrouwde gevoel wat u bij ons gewend bent in een nieuwe kliniek.

Dit betreft een authentieke hoekpand, herkenbaar aan het Ruiter te paard beeld achter het pand. Het pand is van unieke historische waarde voor de stad Amsterdam doordat de twee beelden “ruiter te paard” en “Polospeler” onlosmakend verbonden zijn met de Olympische spelen van 1928 in Amsterdam. Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe kliniek. Voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668.

De Achillesstraat is een brede straat tussen de Stadionkade en de Stadionweg in de Stadionbuurt, bij het Olympisch stadion.

Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig in de Achillesstraat of de omliggende straten. Kiest u voor het Openbaar Vervoer, dan kunt u uitstappen bij halte Olympiaplein; tram 24 of bus 15 of bus 358. De actuele vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer kunt u bekijken op www.9292.nl. Telefoon: 020-4638668 (ongewijzigd) of e-mail: [email protected].

The Body Clinic Amsterdam
Achillesstraat 85
1076 PX AMSTERDAM OUD ZUID

Graag tot ziens in onze nieuwe kliniek in Amsterdam!

Recent Posts