CLOSE

Ontspanning voor een behandeling

bart biermans arts the body clinic 1

Wij vinden het erg belangrijk om onze cliënten in de watten te leggen bij een behandeling. De hele belevenis, van het begin tot het eind moet kloppen. Zodra de client bij ons binnenstapt willen we hem of haar laten ontspannen en blij de deur uit laten gaan.

Wat kunt u verwachten wanneer u een bezoek brengt aan The Body Clinic?

Het eerste gesprek met onze arts is altijd gratis en vrijblijvend. U krijgt van hem/haar een persoonlijk advies op maat en hij/zij zal al uw vragen beantwoorden. Mocht u een goed gevoel hebben na het consult en de daarbij behorende behandelingsadviezen, dan is het soms mogelijk om direct behandeld te worden. Wij kunnen dit niet garanderen, omdat er wel voldoende tijd over moet blijven na het intakegesprek om de behandeling uit te voeren. Wij adviseren onze cliënten altijd hun vragen op papier te zetten, zodat er tijdens de intake zoveel mogelijk informatie gegeven kan worden.

A-kwaliteit producten

Mocht u overgaan tot een behandeling, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u bij The Body Clinic alleen met de beste producten wordt behandeld. Wij gebruiken alleen de A-merken die al lange tijd op de markt zijn. De naalden die we bij The Body Clinic gebruiken, zijn extra dun. Indien u gemakkelijk blauwe plekken krijgt of wanneer er een groot gebied behandeld moet worden, kunt u in overleg met uw arts kiezen voor een behandeling met een ‘canule’. Canules zijn naalden zonder scherpe punt, zodat u minder kans heeft op blauwe plekken.

Ontspanning voor de behandeling

Bij binnenkomst krijgt u eerst iets te drinken alvorens u samen met onze gastvrouw uw gegevens gaat invullen. Bij The Body Clinic werken wij niet meer met papieren dossiers, alles wordt digitaal geregistreerd via de iPad. Als u voor het eerst bij ons bent, worden er altijd ‘voor’ foto’s gemaakt in onze bescheiden fotostudio. Deze foto’s worden gemaakt voor uw persoonlijk dossier en worden uiteraard niet zonder toestemming voor andere doeleinden gebruikt.

Comfort en rust

Voor de meeste mensen is het best spannend om een behandeling met fillers of injectables te ondergaan. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat we een sfeer en omgeving creëren waarin u zich op uw gemak voelt. Onze kliniek in Amsterdam ligt in een rustieke wijk in Amsterdam Zuid. Onze kliniek in Duiven is gevestigd in een oude boerderij omgeven door prachtige tuinen. Dit wordt door veel mensen als zeer prettig en rustgevend ervaren.

Omdat comfort hoog in ons vaandel staat, krijgt u indien u wordt behandeld met fillers of injectables altijd de mogelijkheid om het gebied te verdoven met Emla crème. Deze verdovingscrème zal de behandeling minder gevoelig maken. Emla crème moet 20 minuten intrekken, zodat de client weinig pijn ervaart tijdens een behandeling. Niet iedere kliniek biedt dit aan, maar wij vinden het fijn dat de client minder pijn heeft en dat de behandeling een stuk prettiger zal verlopen.

 

Na de behandeling

Bij The Body Clinic koelen we standaard met ice packs om zwellingen te voorkomen. U krijgt altijd een nabehandelprotocol mee naar huis, waarin de leefregels voor de eerste dagen na de behandeling worden vermeld. U heeft daarnaast de mogelijkheid om nog even in onze ‘recovery’ kamer te koelen met ice packs en bij te komen met een drankje.

Als u voor het eerst bij ons bent geweest, maken we altijd een vervolgafspraak. Dit om onze kwaliteit te bewaken en omdat we heel benieuwd zijn hoe tevreden u bent met het resultaat. Wij willen dat u tevreden bent en zullen er ook alles aan doen, binnen onze mogelijkheden, om dit te realiseren. Bij tegenvallende resultaten, zullen wij u in alle redelijkheid en in overleg gratis bijbehandelen.

Recent Posts