CLOSE

Praktijkruimte te huur schoonheidsspecialiste / huidtherapeute

bart biermans arts the body clinic 1

PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR

Wij hebben per 1 november 2013 praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig schoonheidsspecialiste / huidtherapeute in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic
The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen zij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond. Tevens is Bart Biermans (eigenaar The Body Clinic) lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Praktijkruimte te huur
Wij hebben per 1 november a.s. een praktijkruimte (behandelkamer) beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig Schoonheidsspecialiste of Huidtherapeute in ons cosmetisch kliniek, Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid. Dit autenthieke hoekpand, maakt deel uit van vier identieke panden en is van unieke historische waarde voor de stad Amsterdam. De twee beelden “ruiter te paard” en “Polospeler” op het pand zijn onlosmakend verbonden zijn met de Olympische spelen van 1928 in Amsterdam. Op dit moment wordt de kliniek geheel verbouwd en zal voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en richtlijnen.
De Achillesstraat is een brede straat tussen de Stadionkade en de Stadionweg. Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en openbaar vervoer verbindingen. Om de hoek zijn tal van winkelvoorzieningen gesitueerd. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, authenthiek hoekpand aan de Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid
– Behandelkamer voorzien van wasbak en veel daglicht
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer
– Keuken
– Wasmachine en droger aanwezig
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen clienten
– Parkeergelegenheid aanwezig
– Behandelkamer te huurl 2 tot 5 dagen per week
– Huurprijs: 600 euro excl BTW tot 1000 per maand, afhankelijk afname aantal dagen

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan [email protected] . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Weijers, uitsluitend via de mail: [email protected] of kijk op www.bodyclinic.nl.

The Body Clinic
Koningslaan 52
1075 AE Amsterdam
www.bodyclinic.nl
[email protected]

Recent Posts