CLOSE

Schoonheidsspecialiste Soraya binnen The Body Clinic Amsterdam

bart biermans arts the body clinic 1

Vanaf 1 mei jongstleden zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een schoonheidsspecialiste Soraya binnen The Body Clinic in Amsterdam. Hierbij stellen wij haar aan u voor.

Soraya: “Als ik mijn behandelingen met twee woorden mag omschrijven dan zijn het de woorden ‘liefdevol’ en ‘professioneel’. Liefdevol, omdat ik de behandelingen vanuit mijn hart uitvoer en dat voelt u terug. Professioneel, omdat ik kennis en ervaring toe pas in de behandelingen en dat ziet u terug. Of u nu een huidverbeterende facial, massage of mooie handen en voeten wilt, bij Salon Beauty met Soraya is alles mogelijk en worden alle behandelingen op uw persoonlijke wensen aangepast. Zo gaat u met 100% beauty en ontspanning de kliniek uit. In de salon werk ik met het zeer hoogwaardige Nederlands merk Oolaboo.”

Kennismakingsaktie:
*Geldig van juli t/m september 2014
Relieve ceremony  60 minuten van € 62,50 voor €  49,50
Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, soft peeling, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, gelaatsmassage, masker, serum, dagverzorging, huid- en product advies.

Afspraak via www.salonbeautymetsoraya.nl – contact (bij contact graag vermelden actie The Body Clinic) of via 06 48 487 985.
Groeten van Soraya

(gevestigd in de kliniek van The Body Clinic Amsterdam, Achillesstraat 85 te Amsterdam).

Recent Posts