Filosofie

The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee prive klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem).

Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen zij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Onze artsen zijn als besten getest door de Consumentenbond.

Een jonge, frisse en positieve uitstraling! Dat wil toch iedereen. Injectables kunnen de uitkomst bieden.
Als u er goed uit ziet, voelt u zich ook goed en straalt u dit uit. U heeft meer zelfvertrouwen en zit lekker in uw vel. Uw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie! Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat, met het gebruik van veilige middelen, voorop: Less is More!

The_Body_Clinic_motto

Onze artsen spelen in op twee belangrijke trends die zich momenteel in de cosmetische geneeskunde manifesteren:

Mensen willen geen overduidelijke opgespoten lippen of strak getrokken gezichten.
De cliënten komen voor subtiele verbeteringen die het verouderingsproces vertragen. Cliënten willen niet dat hun uiterlijk wordt veranderd, maar dat de jeugdige vormen en rondingen van vroeger weer worden hersteld. Tien jaar geleden was de trend “the bigger the better”. Dit resulteerde in onnatuurlijk opgespoten lippen, jukbenen die uit proportie zijn en gezichten die geen mimiek meer vertoonden door de vele injectables. Omdat in die tijd nog vaak permanente rimpelvullers werden gebruikt, is dit niet te corrigeren, terwijl het modebeeld al is veranderd. 
The Body Clinic speelt in op deze trend, door gebruik te maken van tijdelijke rimpelvullers die een subtiel, natuurlijk resultaat geven. Wij gebruiken bij voorkeur in de eerste behandeling iets minder product en doen een touch-up behandeling tijdens de controle afspraak. Dit om een natuurlijk resultaat te kunnen garanderen. Verder gebruiken wij alleen fillers op basis van hyaluronzuur die ook altijd weer opgelost kunnen worden. U hoeft dus nooit langer dan 1 week rond te lopen met een resultaat waar u niet tevreden mee bent.

Mensen willen snel weer toonbaar zijn na een behandeling.
Mensen zijn steeds meer op zoek naar de zgn. “lunchtimetreatments”. De meeste mensen hebben een druk sociaal leven en willen daarom niet al te lang uit de roulatie zijn. The Body Clinic speelt hier op in met zijn keuze voor specifieke behandelingen. Ook een behandeling met injectables kan met recht een “lunchtimetreatment” worden genoemd. Behoudens wat lichte roodheid en bij hoge uitzondering een klein blauw plekje, zal niemand zien dat u behandeld bent. Ten slotte wordt bij de grotere behandelingen zoals “the whole face approach” vaak met canules gewerkt i.p.v. met naalden. Dit verkleint de kans op blauwe plekken aanzienlijk.

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met een arts aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.