Plexr plasma behandeling ooglidcorrectie zonder operatie

WAT IS PLEXR® SOFT SURGERY?

PlexR behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

 • ooglidlifting (boven en onder)
 • kraaienpootjes
 • rimpels rondom mond (radiale laplijntjes)
 • wanglijnen
 • neuslippenplooi
 • wenkbrauwlift
 • zonder scalpels & hechtingen

Bel ons voor een gratis consult op 020-4638668  of via info@bodyclinic.nl.


i

WERKING

PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd wat betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm is die materie aannemen.
Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De PlexR stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.
PlexR kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype.
OPPERVLAKKIGE WERKING
De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.
BETAALBAAR
De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
GEEN LITTEKENVORMING
PlexR plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
CHIRURGISCH RESULTAAT
Het resultaat is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.
ALLE HUIDTYPEN
De PlexR methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.MINIMALE ZWELLING
Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.
 
Cosmetisch arts Bart Biermans wil dan ook met eigen ogen zien wat het apparaat doet. Een uniek kijkje achter de schermen bij de aanschaf van een PlexR.

PRIJZEN

Onderstaande bedragen zijn vanaf prijzen; afhankelijk van het oppervlak van de te behandelen zone(s) en combinaties van zones. Het kan zijn dat je 2 behandelingen nodig hebt voor het mooiste resultaat. Het resultaat is voor altijd zichtbaar.

 • Ooglidlift, boven vanaf € 600
 • Ooglid, beneden vanaf € 600
 • Bovenlip rimpels vanaf € 600
 • Wenkbrauwlift vanaf € 600
 • Kraaienpootjes vanaf € 600
  Deze prijs is inclusief consult gesprek met de arts, de behandeling, controle afspraak en crèmes.
2 zones vanaf 900 euro
3 zones vanaf 1100 euro


i

 

Hieronder een gesprek met Branko van Plexr en Maaike van Furrow.nl

PlexR rokerslijntjes

De PlexR wordt vaak gekoppeld aan het verstrakken van boven- en onderoogleden, maar je kunt er ook rokerslijntjes mee behandelen. Branko Mitrovic: “De PlexR is niet alleen geschikt voor huidverstrakking rondom je ogen, maar kan ook worden gebruikt voor het verminderen van rimpels.”

Praktisch alle rimpels kun je met de PlexR behandelen. “PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Maar er is meer. Zodra de energiebundel met je huid in aanraking komt, ontstaat er een puntsgewijze boog met geladen plasma. Als reactie op deze aanraking trekken je huidvezels samen en ontstaat er een liftend effect.”

De PlexR zorgt voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.

De PlexR verwijdert overtollige huid, maar zorgt tegelijkertijd voor verstrakking van je huid. “De energetische plasma zorgt voor ‘sublimatie’, oftewel: het verdampt de huid. Deze sublimatie zorgt voor een directe vermindering van huidoverschot, maar in de diepere huidlagen laat het ook de elastinevezels krimpen.”

PlexR rokerslijntjes

En de PlexR is dus ook geschikt voor het verminderen van rokerslijntjes. “Als je deze techniek goed toepast, kun je op deze manier heel secuur de huid rond de mond verstrakken en rokerslijntjes verzachten.”
Met de behandeling wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Branko: “De werking van PlexR is vrij oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaal cellenlaag van de huid niet bereikt. Maar de behandeling zorgt wel voor een biostimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.” 

Ondanks dat de PlexR aan de oppervlakte blijft, betekent het niet dat er geen risico’s en/of bijwerkingen (zie artikel: rode huid na PlexR) aan de behandeling zitten. “De PlexR is een relatief nieuwe behandeling, maar behoort wel tot één van de meest effectieve en veilige methodes. Maar zoals voor veel behandelingen geldt ook voor de PlexR dat het belangrijk is dat hij wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide arts.”


i