Slapen opvullen

Ingevallen slapen

Het laten behandelen van ingevallen slapen is een nog niet zo bekende behandeling. Toch geeft deze behandeling prachtige resultaten. Volumeverlies in de slapen doet uw gezicht er ouder uitzien met het verlies van uw jeugdigheid als gevolg. Met het vullen van uw slapen, krijgt u de V-vorm weer terug in uw gezicht. Ook de rimpels naast uw ogen kunnen verminderd worden en rust geven bij het opvullen van uw slapen.

v vorm

Het behandelen van uw ingevallen slapen

Voorafgaand aan het behandelen van uw ingevallen slapen worden er foto’s gemaakt. Deze komen in uw persoonlijk dossier. Aan de hand hiervan wordt er op de controleafspraak beoordeeld wat het effect van deze behandeling is geweest. Het behandelen van uw ingevallen slapen zelf duurt vaak niet langer dan vijf minuten. U krijgt een nabehandelprotocol mee waarin de eventuele beperkingen na de behandeling met deze filler worden beschreven. Deze behandeling kan worden uitgevoerd in combinatie met een liquid facelift en in combinatie bij het opvullen van uw jukbeenderen.

Door middel van drie injecties per kant kan het volumeverlies van uw slapen worden gecompenseerd. De injecties worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. U heeft 12 maanden plezier van deze behandeling.

Video 

In onderstaande video legt Drs Bart Biermans uit aan Maaike van Furrow.nl hoe deze behandeling werkt.

me>

Bijwerkingen en risico’s

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen tijdelijke fillers die bestaan uit lichaamseigen stoffen voor het behandelen van uw ingevallen slapen. De kans op een allergische reactie wordt zo geminimaliseerd. Bovendien kan, indien gewenst, de filler actief worden opgelost. Na deze behandeling kan er roodheid ontstaan en kan er zwelling optreden in het behandelde gebied. Zelden ontstaan er blauwe plekjes.

Intake

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt gekeken of een behandeling van de ingevallen slapen geschikt is voor u. Een intakegesprek is bedoeld om u kennis te laten maken met uw behandelend arts. Ook worden bepaalde aspecten van de behandeling, zoals de hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten besproken. Tevens wordt er bekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn. Eventueel kunnen alternatieve behandelingen met u worden besproken. Na deze evaluatiefase krijgt u van onze artsen een eerlijk en weloverwogen advies in welke behandeling wat betreft uw ingevallen slapen het meest geschikt is voor u. Tenslotte vult u samen met de arts de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst in. Indien gewenst kunt u nog dezelfde dag behandeld worden.

Prijzen slapen opvullen

De prijs voor het opvullen van uw ingevallen slapen dmv een filler van Restylane aan beide kanten is € 500,-.

The Body Clinic heeft twee cosmetische privéklinieken: één in Amsterdam en één in Duiven (nabij Arnhem).
 Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of bel 020-4638668 voor meer informatie.