Het team

The Body Clinic

Artsen

Hugo Ammerlaan

Na zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Leuven (2015) is Hugo Ammerlaan zich verder gaan specialiseren in de plastische chirurgie in de ziekenhuizen van Apeldoorn en Nijmegen. Hierbij heeft vooral de cosmetische chirurgie zijn aandacht getrokken, het doelgericht en praktisch handelen is wat hem met name aantrok. Hugo is BIG geregistreerd onder nummer: 79919762601

Mirthe van der Putten

Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht is Mirthe opgeleid als cosmetisch arts en gespecialiseerd in spierontspanners, fillers en ooglidcorrectie behandelingen. Daarnaast is Mirthe al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan zeer goede kennis en kunde in de esthetiek. Mirthe van der Putten is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.

Irene Klein

Drs. Irene Klein, is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij heeft kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteit, en streeft naar natuurlijke behandelresultaten. Irene is in 2006 afgestudeerd als arts en heeft veel medische ervaring binnen diverse takken van de geneeskunde, waaronder de cosmetische geneeskunde.

De expertise van onze arts Irene ligt zonder twijfel bij een filler behandeling van de traangootjes (wallen onder de ogen), maar ook is zij heel kundig in het behandelen van de neuslippenplooi. Irene is BIG geregistreerd onder nummer: 59065187201.

Samira van Stiphout

Dr. Samira van Stiphout heeft geneeskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar studie is zij enkele jaren werkzaam geweest in het ziekenhuis als arts op de spoedeisende hulp en de oncologie voor de interne geneeskunde, waarna ook 2 jaar binnen de huisartsen geneeskunde. Dit waren hele waardevolle jaren, waarin zij veel ervaring heeft opgedaan. Echter, haar hart bleek meer bij de cosmetische geneeskunde te liggen waarna zij de stap heeft gemaakt om zich te specialiseren hierin.
Dr. Samira van Stiphout is tevens lid van de NVCG. Zij is BIG geregistreerd onder nummer: 49918838201.

privacy arts 2 1

Ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematiek. Dit begon tijdens haar studie geneeskunde al toen zij werkte als assistent bij verschillende cosmetische klinieken. Daarnaast deed zij tijdens haar geneeskunde opleiding extra stages in de plastische chirurgie en dermatologie. Na haar geneeskunde opleiding verdiepte zij zich verder als wetenschapper in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. Zij is sinds enkele jaren verbonden aan The Body Clinic als arts en is daarnaast ook huisarts. Drs. Hogendoorn is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 15 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Ondersteunend team

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt werkt al 10 jaar als Kliniek- en kwaliteitsmanager bij The Body Clinic. Daniëlle heeft de Body Clinic helpen groeien tot de toonaangevende kliniek die het nu is. Met ons team faciliteert zij de artsen in alle randzaken zodat zij zich kunnen focussen op de perfecte behandeling.

Sierra

Sierra is gastvrouw bij The Body Clinic in Amsterdam. Sierra haar gezelligheid en humor neemt ze elke dag mee naar de kliniek. Sierra zorgt ervoor dat de klanten weggaan met een lach van binnen en stralend van buiten.

Malvina van der Spa

Malvina is sinds 2012 werkzaam bij The Body Clinic Duiven als gastvrouw. Als afgestudeerd schoonheidsspecialist en holistisch therapeut heeft zij veel affiniteit met de cosmetische branche.

Ansie Smit

Ansie komt altijd met een flinke dosis positiviteit en vrolijkheid naar haar werk en geeft dit door aan iedereen die ze ontmoet. Een warme en rustige uitstraling zorgt voor een fijn welkom in de kliniek. Ansie is dan ook de definitie van een geweldige gastvrouw. Zij is assistente in onze kliniek in Amsterdam en Haarlem. Naast dat Ansie bij The Body Clinic werkt, heeft zij ook een vegan food blog, ze houdt enorm van bakken en koken en kan hier een stukje creativiteit in kwijt.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem)